Romeo Beckham kjæreste:

Romeo Beckham (17) tok med sin nye kjæreste på familiemiddag

Nok en Beckham-sønn har falt for modell.

FORELSKET: Romeo Beckham tok med kjæresten Mia 'Mimi' Moocher på familiemiddag etter at mamma Victoria Beckham hadde holdt moteshow under London Fashion Week i midten av september. FOTO: NTB Scanpix
FORELSKET: Romeo Beckham tok med kjæresten Mia 'Mimi' Moocher på familiemiddag etter at mamma Victoria Beckham hadde holdt moteshow under London Fashion Week i midten av september. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at mamma Victoria Beckham (45) hadde avholdt catwalkshow under moteuken i London i midten av september - med hele familien Beckham på front row - ble det, som seg hør og bør, arrangert en hyggelig familiemiddag for å feire mammas suksess.

Victoria og David (44) Beckham hadde med seg barna Harper (8), Cruz (14), Brooklyn (20) og Romeo (17), og sistnevnte hadde også fått lov til å ta med seg sin nye kjæreste på familiemiddagen.

Det er nemlig den unge modellen Mia Regan (17) som har kapret Romeos hjerte. De ble fotografert på vei inn til den luksuriøse restauranten Harry's Bar i Mayfair, der hele familien Beckham ventet.

MODELL: Mia Regan er i staben til det britiske modellbyrået Storm Management. FOTO: Faksimile Storm
MODELL: Mia Regan er i staben til det britiske modellbyrået Storm Management. FOTO: Faksimile Storm Vis mer

Mia, som kaller seg Mimi Moocher på Instagram, er i staben til britiske Storm Management. Hun er også aktiv på sosiale medier, og delte nylig et bilde av kjæresten Romeo med en søt kjærlighetserklæring, i forbindelse med fødselsdagen hans 1. september.

View this post on Instagram

Haps smiley bday Romo♥️

A post shared by (real name mia) (@mimimoocher) on

Skal man tro Instagram-profilen hennes er hun opptatt av musikk, venner, reise og festing - ikke ulikt kjæresten Romeo. Også han har åpen Instagram-profil, og deler stort og smått fra hverdagen i den berømte Beckham-familien.

Foreløpig har han ikke delt bilder av kjæresten Mimi på sin egen profil, men til gjengjeld følger han begge foreldrene hennes.

View this post on Instagram

Amazing show mum ♥️ love you so much

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Brudd med modellen Hana Cross

Brooklyn Beckham, Romeos storebror, har tatt med flere tidligere kjærester på familietilstelninger, og sist ut var modellen Hana Cross (21). De viste kjærligheten offentlig for første gang under The 2018 Fashion Awards i Royal Albert Hall i desember 2018, men på sensommeren i år var forholdet over.

BRUDD: Denne sommeren ble det slutt mellom modellen Hana Cross og Brooklyn Beckham. De hadde datet siden våren 2018. FOTO: NTB Scanpix
BRUDD: Denne sommeren ble det slutt mellom modellen Hana Cross og Brooklyn Beckham. De hadde datet siden våren 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge E!News har Brooklyn funnet tilbake til Playboymodellen Lexi Wood (20), som han var på flørter'n med våren 2018.

Men det lengste forholdet Brooklyn har hatt var med den amerikanske skuespilleren Chloë Grace Moretz (22). De begynte å date i 2014 etter at de møttes under Paris Fashion week, og var av-og-på frem til våren 2018 - da Brooklyn ble observert med Playboymodellen Lexi Wood.

BRUDD: Brooklyn Beckham datet den amerikanske skuespilleren Chloë Grace Moretz av og på i perioden 2014 til 2018. Hun ble tatt godt imot av familien Beckham. FOTO: NTB Scanpix
BRUDD: Brooklyn Beckham datet den amerikanske skuespilleren Chloë Grace Moretz av og på i perioden 2014 til 2018. Hun ble tatt godt imot av familien Beckham. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Chloë ble tatt godt imot av familien Beckham, og var ofte å se på Victoria Beckhams moteshow. Sommeren 2016, etter at Chloë hadde holdt en appell under valgkampanjen til Hillary Clinton, åpnet hun opp om forholdet sitt til Brookyn i et intervju med Access Hollywood.

- Jeg tror Brooklyn er vant til å ha mektige kvinner i livet sitt. Jeg mener, se på hans mor Victoria, hun er en veldig mektig kvinne. Jeg tror han beundrer det jeg står for, og han sier alltid: «Gå og gjør din politiske greie, Chloë!», sa hun ifølge Elite Daily.

Nå gjenstår det å se om også Mia Regan blir å se side om side med familien Beckham - eller i «svigermor» Victorias designantrekk, slik som Chloë ved flere anledninger troppet opp i.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer