Meghan og Harry

Avslører babyens kjønn

Hertugparet av Sussex venter sitt andre barn.

STORT INTERVJU: Meghan og Harry stilte opp i et to timer langt intervju med Oprah. Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP/NTB
STORT INTERVJU: Meghan og Harry stilte opp i et to timer langt intervju med Oprah. Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP/NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag norsk tid ble et av årets mest omtalte intervjuer sendt på TV. Det er kanskje litt tidlig å si det siden vi bare er et par måneder inn i 2021, men det kan se ut til at det faktisk vil stemme.

I februar ble det kjent at Meghan og Harry skulle stille opp i et eksklusivt intervju med selveste Oprah Winfrey. Det har nå gått over ett år siden hertugparet av Sussex valgte å frasi seg sine rojale plikter og dermed også «melde seg ut» av den britiske kongefamilien.

SKUFFET: Meghan Markles far, Thomas Markle, er skuffet over at dattera og mannen hennes, Prins Harry, forlater sine kongelige plikter. Video: AP Vis mer

Hvorfor? Det er ingen hemmelighet at paret i lang tid har stått i en storm i både britisk presse og medier rundt om i hele verden. Det har blitt skrevet millioner av saker om paret, men kanskje spesielt om Meghan og hennes fortid og familie.

Nå har paret trukket seg tilbake i deres nye hjem i Santa Barbara, California. Her bor de sammen med sønnen Archie, som om ikke mange månedene skal vi storebror!

BURSDAGSBARN: Den aller første utenlandsturen til lille Archie gikk til Sør-Afrika, hvor han blant annet besøkte erkebiskop Desmond Tutu med foreldrene prins Harry og Meghan. Da var den lille sjarmøren knapt fem måneder. VIDEO: KK Vis mer

I februar ble det nemlig bekreftet at hertugparet venter sitt andre barn. I intervjuet med Oprah 7. mars, kan de også fortelle at de venter ei jente!

I siste delen av intervjuet blir prins Harry med kona si for å snakke litt, og det er her Oprah får vite at de venter ei jente.

Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP/NTB
Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP/NTB Vis mer

«Fantastisk. Så takknemlig. Det å få noen barn i det hele tatt ville vært fantastisk, men det å få både en gutt og ei jente er mer enn man kan be om. Vi har fått familien vår - oss fire og våre to hunder.»

Like etter spør Oprah om paret sier seg fornøyde med to barn, og til det har hertuginnen følgende å si:

«Ferdig. Det blir to.»

Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP/NTB
Foto: Joe Pugliese/Harpo Productions via AP/NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer