Redaksjonen tipser:

Våre favoritter på skjønnhetsfronten

Vi deler noen av våre evige favoritter, samt produkter vi nylig har testet og forelsket oss helt i!

SKJØNNHETSTIPS: Sjekk ut noen av våre favoritter på skjønnhetsfronten nedover i saken! Foto. NTB Scanpix
SKJØNNHETSTIPS: Sjekk ut noen av våre favoritter på skjønnhetsfronten nedover i saken! Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi sier sjelden nei til å prøve nye, spennende produkter. Samtidig har vi noen favoritter vi ikke kommer til å bytte ut med det første. Kanskje finner du en ny favoritt blant redaksjonens tips?

& Other Stories

– Jeg sverger til body lotion, dusjsåpe og body mist fra & other stories. Jeg har både duften Perle De Coco og Arabesque Wood – og begge er helt fantastisk!

& Other Stories, kr 120
& Other Stories, kr 120 Vis mer
& Other Stories, kr 150
& Other Stories, kr 150 Vis mer

Louis Vuitton

– Av parfyme har jeg dilla på den nyeste duften til Louis Vuitton akkurat nå. Den heter Heures d’Absence, og lukter blomstereng og sommerferie, og det synes jeg er litt deilig i disse dager.

Louis Vuitton, cirka kr 2400
Louis Vuitton, cirka kr 2400 Vis mer

RMS Beauty

- Jeg har blitt helt avhengig av «RMS Beauty Luminizer». Jeg liker å ha litt highlighter på kinnbena, men orker ikke at det blir for «glitrete». Jeg vil bare ha fresh glød, og da er denne helt perfekt. Den er også er «rent», økologisk produkt, noe som jo er et pluss!

RMS Beauty via Gimle Parfymeri, kr 430
RMS Beauty via Gimle Parfymeri, kr 430 Vis mer

Ole Henriksen

– En annen favoritt jeg alltid har i sminkepungen er Ole Henriksens Banana Bright Face Primer! Den gir en kjempefin glød, enten du har den under sminken eller om du bruker den uten sminke, men fortsatt vil ha litt glød!

Ole Henriksen, kr 485
Ole Henriksen, kr 485 Vis mer

Oriflame

– Uansett hvor lite sminke jeg bruker, så MÅ jeg ha maskara. Et budsjettvennlig tips her er «Oriflame The One No Compromise Mascara», som har sånn tjukk, deilig kost som gir skikkelig fyldige vipper.

Oriflame, kr 189
Oriflame, kr 189 Vis mer

Dior

– Denne øyeskyggepaletten inneholder de mest perfekte fargene! Jeg ble litt skremt over prisen på produktet, men den er altså så drøy i bruk at det glemmer du ganske kjapt. Denne kommer jeg til å ha lenge!

Dior, kr 490
Dior, kr 490 Vis mer

Joico

– Jeg har brukt hårpleieserien Defy Damage fra Joico i over et år nå, og er skikkelig fornøyd! Serien består av sjampo, balsam, kur og leave in-krem, og produktene skal styrke og beskytte håret. Jeg synes håret oppleves sterkere, og det blir fuktet uten at det blir tungt.

Joico, fra kr 299
Joico, fra kr 299 Vis mer

Avene

– Jeg har testet tusenvis av kremer for å matte ut huden, og dette er den eneste som har funket! Sliter du med fet og glinsete hud i t-sonen, er dette virkelig kremen for deg! Den går rett inn i huden og matter den ut etter bare noen sekunder. Og i motsetning til mange andre matte-kremer, holder den på mattheten gjennom hele dagen. Et funn! Selges på apoteket.

Avene, kr 179
Avene, kr 179 Vis mer

Rituals

– Disse renseserviettene lover at de skal tilføre huden din masse fukt, og fjerne sminken raskt og skånsomt - og etter å ja testet ut disse i 25 dager (antall servietter i pakken), kan jeg skrive under på at de holder det de lover! Serviettene holder godt på fuktigheten i pakken, og selv de siste serviettene er fuktige. De lukter himmelsk godt, og fjerner sminke i en fei. I tillegg etterlater de huden fuktig og myk. Man sitter igjen med en skikkelig spa-følelse etter å ha brukt dem.

Rituals, kr 55
Rituals, kr 55 Vis mer

It Cosmetics

– Den siste tiden har ikke huden min elsket å ha på foundation. Det er som om den reagerer på hva enn jeg legger på. Derfor har jeg prøvd et par CC-kremer og denne fra It Cosmetics er veldig god. Som du kan lese på produktet er det masse positivt ved denne CC-kremen, og du kan i tillegg faktisk dekke huden ganske godt hvis du kjører på med ekstra produkt.

It Cosmetics via Kicks.no, kr 385
It Cosmetics via Kicks.no, kr 385 Vis mer

– Denne børsten er også fra It Cosmetics og fungerer utrolig godt! Jeg elsker at den har en børste for foundation og en annen for concealer. Selv bruker jeg den litt som det passer meg.

It Cosmetics via Kicks.no, kr 380
It Cosmetics via Kicks.no, kr 380 Vis mer

The Body Shop

– Denne kremen og skrubben er veldig bra! Kremen gir masse fukt og luksusfølelse. Få det perfekte resultatet ved å skrubbe huden først og deretter påføre kroppskremen.

The Body Shop, kr 379
The Body Shop, kr 379 Vis mer
The Body Shop, kr 349
The Body Shop, kr 349 Vis mer

Kat Von D

– Hver gang jeg reiser til utlandet må jeg alltid innom Sephora. Under mitt siste besøk der ble denne lille saken med meg hjem. Jeg er alltid på utkikk etter gode produkter til øyebrynene mine, og denne falt virkelig i smak. Heldigvis fikk jeg nettopp høre at Kat Von D har kommet til Norge - nærmere bestemt Fredrik & Louisa!

Kat Von D via Fredrik & Louisa, kr 230
Kat Von D via Fredrik & Louisa, kr 230 Vis mer

Zo Skin Health

– Huden min er sensitiv og tåler sjelden sterke produkter, men denne fungerte som bare det! Jeg fikk et tips om å legge den på om kvelden etter at huden var renset og klar, og deretter sove med den over natten. Det gjorde jeg, og jeg har gjort det siden. Huden føles som ny når jeg våkner. Den hjelper spesielt hvis jeg føler at en kvise er på vei, eller om huden ikke har vært helt på topp den siste tiden. Ja, prisen er stiv, men jeg har hatt denne lenge. Enzymatic Peel

Zo Skin Health, kr 905
Zo Skin Health, kr 905 Vis mer

Mon Sun

– Man skal ikke kimse av en god peeling, så da jeg fikk denne kunne jeg nesten ikke vente med å prøve den. Jeg var litt skeptisk med tanke på prisen og den lyserosa forpakningen, men der fikk jeg meg en stor overraskelse. Ikke bare gjorde den en ypperlig jobb med å fjerne døde hudceller og etterlot huden silkemyk, den luktet også helt himmelsk. Vi snakker så godt at jeg kunne brukt den som parfyme! Et stort pluss at den også kan påføres på tørr hud for en ekstra eksfolierende effekt. Det liker jeg godt!

Mon Sun via Kicks.no, kr 149
Mon Sun via Kicks.no, kr 149 Vis mer

Filorga

– Her om dagen gikk jeg litt bananas på Kicks og plukket blant annet med meg denne. Venninnen min kjøpte den også og vi falt begge pladask. Jeg elsker teksturen, fargen, lukten og egentlig alt ved dette produktet. Den kan brukes som en skrubb, men også som en kjapp ansiktsmaske! Begge deler fungerer like godt.

Filorga via Boozt.com, kr 349
Filorga via Boozt.com, kr 349 Vis mer

Estee Lauder

– Da jeg kjøpte Filorga-produktet du ser ovenfor, fikk jeg med et par produkter i miniatyrform jeg kunne teste hjemme. Denne cleanseren og masken fra Estee Lauder var blant de tingene. Konsistensen er veldig lett og den føles herlig på huden. Jeg pleier å ta på produktet som en maske mens jeg spiser frokost om morgenen. Huden føles så deilig etterpå!

Estee Lauder via Kicks.no, kr 270
Estee Lauder via Kicks.no, kr 270 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer