Redaksjonen tipser:

Våre favoritter på skjønnhetsfronten

18 produkter vi har falt helt pladask for.

REDAKSJONEN TIPSER: Sjekk ut hvilke skjønnhetsprodukter vi elsker akkurat nå. Foto: NTB Scanpix
REDAKSJONEN TIPSER: Sjekk ut hvilke skjønnhetsprodukter vi elsker akkurat nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På de kaldeste og gråeste vinterdagene trenger man litt ekstra pleie. Vi har plukket ut noen av våre favorittprodukter akkurat nå. Forhåpentligvis finner du noe som kan falle i smak hos deg!

HH Simonsen

Hva: Wonder Brush - hårbørste
– En av årets julegaver fra mamma var denne hårbørsten fra HH Simonsen. Den heter Wonder Brush, så jeg krysser fingrene for at den skal gjøre underverker. Selv har jeg langt og svært tjukt hår, så det er svært få hårbørster som fungerer godt. Denne var helt fantastisk! Jeg elsker måten den former seg til hodebunnen og enkelt grer gjennom håret.

HH Simonsen, kr 199 via Bangerhead.no
HH Simonsen, kr 199 via Bangerhead.no Vis mer

MAC

Hva: Prep+Prime - settingspray
– Huden min, spesielt pannen, blir fort oljete i løpet av dagen, men denne settingsprayen har hjulpet meg med å holde sminken på plass litt lenger. Mamma, som har samme hud som meg, sa følgende: «Det er den første jeg har prøvd som faktisk funker. Sminken holder seg gjennom hele arbeidsdagen!»

MAC, kr 190
MAC, kr 190 Vis mer

ZO Skin Health

Hva: Gentle Cleanser All Skin Types - rens
– Denne rensen skal være skånsom, og på min sensitive hud fungerer den godt. Den har i tillegg en helt fantastisk lukt - så jeg gleder meg til å bruke den både morgen og kveld.

Zo Skin Health, kr 595
Zo Skin Health, kr 595 Vis mer

Ida Warg

Hva: Instant Self-tanning Mousse - selvbruning
– Denne passer utmerket for meg som ofte er på farten, for denne kan du påføre og la tørke i 5-10 minutter, så er du klar. Du trenger ikke å dusje av selvbruningen, som du må med mange andre. Instant-tan er lett å påføre, har en mildt lukt og gir umiddelbar farge – som er perfekt når du vil ha litt brunfarge ganske kjapt! Elsker den!

Ida Warg, kr 175 på Lyko.no
Ida Warg, kr 175 på Lyko.no Vis mer

Korres

Hva: Cotton Seed Oil - lipliner «01 Neutral Light»
– Lipliner er genialt å ha til en leppestift, men jeg bruker den også alene. Her om dagen var jeg på utkikk etter den perfekte rosa-brune nyansen og jammen meg traff jeg blink på første forsøk! Har forelsket meg helt i denne i fargen «01 Neutral Light» fra Korres.

Korres, kr 129 via Vita.no
Korres, kr 129 via Vita.no Vis mer

KICKS

Hva: Face roller - ansiktsmassasje
– Om disse ansiktsmassasjeproduktene fungerer, kan ikke jeg si helt sikkert, men selv føler jeg at det setter i gang blodsirkulasjonen. Og om det så er en placebo-effekt så tar jeg imot den med åpne armer. Elsker å ha den spa-følelsen i mitt eget hjem, og denne bidrar til det!

Kicks, kr 149
Kicks, kr 149 Vis mer

Dior

Hva: Forever Skin Correct - concealer
– Nylig fikk jeg teste denne concealeren fra Dior og den falt virkelig i smak. Den er utrolig drøy og dekker svært godt. Den koster jo noen kroner, men det er den verdt!

Dior, kr 340
Dior, kr 340 Vis mer

Makeup Mekka

Hva: Liquid Bronzer
– Da Makeup Mekka hadde salg klikket jeg hjem denne til julens festligheter. Huden min trengte litt glød og jeg håpet denne kunne gjøre noe med det. Og det gjorde den! Den gir deg en skikkelig fin farge kun ved hjelp av et par dråper. Jeg blander den sammen med en ansiktskrem.

Makeup Mekka, kr 129
Makeup Mekka, kr 129 Vis mer

Shu Uemura

Hva: Essence Absolue - hårolje
– Vi snakker ofte om at ting lukter godt, og det gjør denne også! Vi elsker å bruke ting som kan fungere over nattens mens vi sover søtt. Shu Uemura har massevis av gode produkter og denne er en av dem.

Shu Uemura, kr 389 via Bangerhead.no
Shu Uemura, kr 389 via Bangerhead.no Vis mer

E.l.f

Hva: Vippetang
– Jeg har brukt vippetangen E.l.f Eyelash Curler, og jeg elsker den! Den gjør det lett å påføre maskara, vippene ser kjempelange ut og jeg har fått utrolig mange spørsmål om jeg har satt på vippeextensions etter at jeg begynte med den. Like fin å bruke om man går uten maskara en dag også, da vippene holder seg buet hele dagen.

E.l.f, cirka kr 30
E.l.f, cirka kr 30 Vis mer

Jan Thomas

Hva: Sorry Age - øyegel
– Denne fine saken ruller du under øynene dine. Den er kald og god og kjøler ned. Skikkelig deilig hvis du føler på at du har poser under øynene om morgenen.

Jan Thomas, kr 249 via Vita.no
Jan Thomas, kr 249 via Vita.no Vis mer

Payot

Hva: Brume Eclat - fuktspray
– Denne deilige fuktsprayen brukes av samtlige på kontoret. Den har en utrolig deilig lukt og legger seg behagelig, jevnt og fint på ansiktet.

Payot, kr 236 via Apotek1.no
Payot, kr 236 via Apotek1.no Vis mer

Aesop

Hva: Parsley Seed-serien - cleanser, toner og serum
– Det er skikkelig deilig å få den spa-følelsen hjemme i sitt eget bad, og denne serien bidrar skikkelig til det. Ikke bare har de en deilig lukt, men de ser også skikkelig fine ut! Og selvfølgelig: de føles alle veldig bra på huden.

Aesop, kr 1556 via Revolve.com
Aesop, kr 1556 via Revolve.com Vis mer

Mario Badescu

Hva: Mint Lip Balm - leppepomade
– Den siste måneden har jeg brukt en leppepomade fra Mario Badescu som er skikkelig god! Den gjør leppene myke og effekten varer lenge, så du trenger ikke å påføre den så ofte som man ofte må med andre leppeprodukter. Jeg liker den med hint av mint som gir en lett kjølende effekt.

Mario Badescu, kr 129 via Karma.no
Mario Badescu, kr 129 via Karma.no Vis mer

Milani Cosmetics

Hva: Conceal & Perfect 2 in 1 - foundation
– Jeg har de siste årene sverget til Glo Skin Beauty sitt pudder – noe jeg fortsatt gjør, men om vinteren kan jeg ofte få litt tørrere hud enn ellers. Derfor har jeg vært på jakt etter en foundation jeg kan blande med litt fuktighetskrem/primer. Etter litt research fant jeg denne, som jeg virkelig elsker! Den har en deilig konsistens og veldig god å påføre, samt at den dekker utrolig fint. Etter en lang arbeidsdag kan jeg bli noe oljete i t-sonen, men dette tror jeg ofte gjelder mange foundations. Min nye «go to» når det kommer til foundation!

Milani Cosmetics, kr 179 via Blivakker.no
Milani Cosmetics, kr 179 via Blivakker.no Vis mer

Mon Sun

Hva: Overnight Foot Mask - fotmaske
– Nå har vi vært inne på spa-temaet et par ganger, og dette lille produktet passer godt inn der. Den lukter supergodt og tilfører litt luksus til hverdagen - til en billig penge.

Mon Sun, kr 119 via Kicks.no
Mon Sun, kr 119 via Kicks.no Vis mer

Sisley

Hva: Velvet Sleeping Mask - ansiktsmaske
– Ja, prisen er ganske stiv, men du og du så utrolig godt denne lukter! Heldigvis er den ganske drøy, så du trenger ikke mye hver gang. Også denne er med på å tilføre litt luksus i hverdagen, og det kan vi like!

Sisley, kr 1065 på Boozt.com
Sisley, kr 1065 på Boozt.com Vis mer

Oribe

Hva: Cote de Azur - håndskrubb
– Først og fremst: fantastisk utseende! I tillegg lukter den godt, føles bra og gjør huden skikkelig myk. Denne gjør seg utmerket på badet rett ved siden av håndsåpen fra samme serie.

Oribe, kr 509 via Lyko.no
Oribe, kr 509 via Lyko.no Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer