Blake Lively

Slet med å finne klær som passet etter fødsel

«Det sender ikke et godt budskap til kvinner når kroppene våre ikke passer inn i det merkene har å tilby.»

BLAKE LIVELY: Skuespilleren fødte sitt tredje barn i 2019. Foto: NTB
BLAKE LIVELY: Skuespilleren fødte sitt tredje barn i 2019. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2010 møttes skuespillerne Blake Lively (33) og Ryan Reynolds (44) hverandre da de skulle spille i filmen «Green Lantern» sammen. 11 år har gått siden møtet, og mye har skjedd siden den gang.

Begge skuespillerne var på den tiden i hvert deres forhold. Lively med «Gossip Girl»-skuespiller Penn Badgley (36), og Reynolds med Oscar-nominerte Scarlett Johansson (34).

Men det skulle ikke gå lang tid før Lively og Badgley slo opp, og Reynolds og Johansson skilte seg. Alt dette skjedde faktisk samme år som da «Green Lantern»-skuespillerne først møttes.

PENT PAR: Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto: NTB
PENT PAR: Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto: NTB Vis mer

Det skulle likevel gå ett år før det ble bekreftet at stjernene hadde forelsket seg i hverandre. Spole fram ett år til og paret er gift. Et bryllup som skulle vise seg å høste litt kritikk flere år senere. Les saken her.

I oktober 2014 blir det kjent at paret venter sitt første barn sammen. Samme år ble lille James født, og i 2016 kom Inez til verden. Hverken Lively eller Reynolds er fremmed for å overraske med slike nyheter, så vi ble nokså sjokkert da hun møtte opp på den røde løperen sammen med ektemannen gravid for tredje gang i 2019.

2019: Det var på denne premieren at paret avslørte at de ventet sitt tredje barn. Inne i magen ligger lille Betty. Foto: NTB
2019: Det var på denne premieren at paret avslørte at de ventet sitt tredje barn. Inne i magen ligger lille Betty. Foto: NTB Vis mer
SÅ SØTE: Paret poserer sammen med barna James og Inez. Foto: NTB
SÅ SØTE: Paret poserer sammen med barna James og Inez. Foto: NTB Vis mer

Trebarnsmoren har naturligvis opplevd flere nye sider ved livet - og selvfølgelig med kroppen sin. Nylig delte hun en Instagram-story med sine 28 millioner følgere. Her mimrer hun tilbake til da hun gjestet talkshowet til Jimmy Fallon i 2020.

Vi ser Lively sitte i sofaen til den anerkjente talkshow-verten iført et flott, svart antrekk. Lite visste vi at det ikke var så enkelt å finne et antrekk til skuespilleren den kvelden.

Slet med å finne klær som passet etter fødsel

Her forteller skuespilleren at hun satt sammen dette antrekket bestående av en skjorte og en kjole fra Lanvin. Ofte får store stjerner hjelp av stylister til å sette sammen antrekk - gjerne bestående av plagg som kommer rett fra catwalken, men det gikk ikke denne gangen:

«Ingen hadde vareprøver som passet meg etter fødselen, og det var så mange plagg fra butikker som ikke passet meg heller. Så. Mange», skriver Lively og fortsetter:

«Det sender ikke et godt budskap til kvinner når kroppene våre ikke passer inn i det merkene har å tilby. Det er forvirrende og man føler seg utenfor. Jeg skulle ønske jeg følte meg så selvsikker i kroppen min som jeg gjør nå. Den kroppen gav meg et barn, og den produserte all maten til det barnet. For et vakkert mirakel. Men i stedet for å føle meg stolt, følte jeg meg usikker. Bare fordi jeg ikke passet inn i klær. Hvor tullete er ikke det å tenke på i ettertid?»

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Like etter slang skuespiller-kollega Sophie Turner, som nylig fødte sitt første barn, seg rundt og hyllet Lively for hennes åpenhet.

Slet med å finne klær som passet etter fødsel

Har du opplevd det samme som Blake Lively og Sophie Turner?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer