Hudpleie:

Skal være som vin for huden din

April Gargiulo mener hudpleie er som god vin.

KULTMERKE: Californiske Vintner's Daughter har fått kultstatus. FOTO: PRODUSENTEN
KULTMERKE: Californiske Vintner's Daughter har fått kultstatus. FOTO: PRODUSENTEN Vis mer
Publisert

Det er en jungel der ute. Men med mer eller mindre jevne mellomrom dukker det opp skjønnhetsmerker som får status som såkalte kultmerker. Nå lanseres ett av disse for aller første gang i Norge.

Det som skiller californiske Vintner's Daughter fra mange andre hudpleiemerker er at grunnlegger April Gargiulo hadde null og niks med skjønnhetsverdenen å gjøre. Hun kommer fra en bakgrunn innen vin.

– Det høres kanskje svevende ut, men jeg ville bygge et hudpleieselskap på det samme filosofiske grunnlag som vinens verden, forteller April Gargiulo til KK.

For var det én ting hun visste var det nettopp hvordan hun skulle utvinne de fineste ingrediensene fra planteriket.

Det hadde hun og familien gjort i en årrekke på vingården i Napa Valley i California i USA. Nå ville hun ta med seg denne erfaringen inn i hudpleieverdenen.

Men det var lettere sagt enn gjort.

– Jeg er blitt avvist gang på gang av noen av landets fremste laboratorier. De sa at ingen lager produkter slik jeg ønsker, og at de kun ville gjøre det dersom vi endret formularene våre til «raskere» og «enklere» alternativer, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer