Skjønnhet

Redaksjonen tipser: våre skjønnhetsfavoritter fra 2020

Dette oppdaget vi i året som har gått, og har ingen planer om å slutte med det.

SKJØNNHETSFAVORITTER: Vi har oppdaget noen nye favoritter på skjønnhetsfronten i 2020,og nå deler vi dem med deg! Foto: NTB
SKJØNNHETSFAVORITTER: Vi har oppdaget noen nye favoritter på skjønnhetsfronten i 2020,og nå deler vi dem med deg! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Vi elsker å teste ut nye produkter, sminkemetoder, hårfrisyrer og det som måtte være, og tar imot tips med åpne armer. Forhåpentligvis gjør også dere det, for KK-redaksjonen har nemlig samlet sammen noen av sine store skjønnhetsfavoritter fra 2020:

- Gir følelsen av litt hverdagsluksus

Silje Helgesen
journalist

- Jeg har jo funnet en ny og helt soleklar favoritt i hudpleierutinen min: Nattkremen til Ole Henriksen – Goodnight Glow, Retin-ALT Sleeping Creme. Den lever virkelig opp til navnet sitt og gir GLOW! I tillegg til at den lukter godt, våkner jeg opp dagen etter med silkemyk og skikkelig «plump» hud. Prisen er stiv, men den er heldigvis drøy i bruk (og verdt hver krone, spør du meg).

kr 695 via Kicks
kr 695 via Kicks Vis mer

- Ellers har jeg blitt en ordentlig tilhenger av sheet masks i alle slags varianter og farger og med ulike formål. Det er ikke akkurat en beauty hack, men gir følelsen av litt hverdagsluksus i en ellers grå og kjedelig hjemmekontor-hverdag!

Fra venstre: Vichy, fra kr 50. 100% Pure Ginseng Collagen Mask via Karma.no, kr 79. Exuviance, kr 145.
Fra venstre: Vichy, fra kr 50. 100% Pure Ginseng Collagen Mask via Karma.no, kr 79. Exuviance, kr 145. Vis mer

- Du ser så stor forskjell!

Mina Helene Knudsen
sosiale medier-ansvarlig

Sminkemerket til den svenske influenseren Bianca Ingrosso har blitt en stor hit her til lands, og KKs sosiale medier-ansvarlig har gått til innkjøp av noen av produktene.

- Den soleklare favoritten er paletten «Classy». Her får du fire fantastiske produkter: highlighter, rouge, contour og bronzer – og jeg elsker alle fire like mye! Anbefales å sjekke ut! Kan også anbefale denne kosten til paletten:

Palett fra Caia Cosmetics, kr 395. Sminkebørste fra samme merke (nr 03), kr 195.
Palett fra Caia Cosmetics, kr 395. Sminkebørste fra samme merke (nr 03), kr 195. Vis mer

- Jeg har lenge vært på utkikk etter en god varmebeskyttende spray til håret og endelig fant jeg en favoritt! Kevin Murphy har mange gode produkter, men denne sverger jeg til. I tillegg til at den beskytter håret, forlenger den stylingen.

Kevin Murphy, kr 349
Kevin Murphy, kr 349 Vis mer

Mina elsker å se hvordan andre legger sminke og fikser hår, og henter mye inspirasjon gjennom Instagram og YouTube. I år har hun blant annet fulgt med ekstra mye på de norske influenserne Ragnhild Margrethe og Therese Aanonli.

- I tillegg falt jeg skikkelig for en video KK skrev om tidligere i år: «Se hva de enkle sminkejusteringene gjør med ansiktet». Her viser YouTube-er Jamie Genevieve hvordan hun på en side av ansiktet påfører sminken slik hun alltid har gjort, mens på den andre delen av ansiktet har hun fokus på å legge sminke som er med på å gi ansiktet et lite løft. Og du ser så stor forskjell!

Når det kommer til hår har Mina blitt god venn med rettetangen sin og lært seg den såkalte «flippen»:

- Denne ble først populær på 60-tallet, men jeg elsker en retro look, så denne har jeg gjort flere varianter av i år - både ved å vippe håret utover og innover.

- Jeg elsker også å finne gode måter å krølle håret på – og der har Cecilie Krogh vist meg et genialt triks!

KRØLLER: Sliter du med å lage perfekte krøller? Cecilie viser deg hvordan du lett lager vakre krøller med rettetang! VIDEO: Cecilie Krogh Vis mer

- Jeg har fått kommentarer flere ganger over Teams og Zoom

Malin Gaden
journalist

- I år har hudpleie vært en prioritet hos meg. Huden min er av den kombinerte typen og i tillegg litt sensitiv, så det er vanskelig å finne de rette produktene. Men i år har jeg testet noen jeg ikke kommer til å kvitte meg med.

- Kicks sitt nye merke «The Beauty Act» byr på både sminke og hudpleie, men det er sistnevnte jeg kommer til å fortsette å bruke. AHA-pads, retinol-serumet og MicroMelting Cleansing Balm er blant det som virkelig har gjort underverker. Jeg har faktisk fått kommentarer flere ganger over Teams og Zoom at jeg har glødende hud!

Produkter fra The Beauty Act via Kicks, fra kr 179.
Produkter fra The Beauty Act via Kicks, fra kr 179. Vis mer

- Ellers elsker jeg alt som pleier huden min mens jeg sover, så nattkremer har blitt en stor favoritt. Her varierer jeg litt mellom en fra Babor, Payot og Sisley. Sistnevnte lukter helt VIDUNDERLIG.

Fra venstre: Payot, kr 300. Babor, kr 795. Sisley, kr 1120.
Fra venstre: Payot, kr 300. Babor, kr 795. Sisley, kr 1120. Vis mer

- I år har jeg også funnet ut at tunge sminkeprodukter ikke er noe for meg. Jeg virkelig hater den følelsen av for mye sminke eller at det ser «kakete ut». I sommer var Diors Nude Air foundation perfekt for meg, og nå skal jeg straks teste farget dagkrem (stay tuned for testresultat på nyåret).

Dior, kr 510
Dior, kr 510 Vis mer

- Ellers fortjener NUXE sin Huile Prodigieuse-olje en shoutout for å alltid gi meg den deilige feriefølelsen - OG for at den kan brukes til alt. Benefit sin Brow Mirofilling Pen er også blitt en ny favoritt. Det samme gjelder Maria Nilas hårolje, micellar water fra Bioderma, Valentinos Voce Viva-parfyme og MACs Extended Play Gigablack Lash-maskara.

Maskara fra MAC, kr 190. Olje fra Nuxe, fra kr 259. Bioderma Micellar Water, fra kr 179. Maria Nila hårolje, kr 289. Parfyme fra Valentino, kr 640. Øyebrynspenn fra Benefit, kr 205.
Maskara fra MAC, kr 190. Olje fra Nuxe, fra kr 259. Bioderma Micellar Water, fra kr 179. Maria Nila hårolje, kr 289. Parfyme fra Valentino, kr 640. Øyebrynspenn fra Benefit, kr 205. Vis mer

- Mye enklere å vaske sminkekostene grundig

Stine Therese Strand
utgavesjef

KKs utgavesjef har funnet et produkt som skal brukes før sjampoen og gid hodebunnen en skikkelig dyprens, men det er ikke bare dette dette du kan bruke denne godsaken til:

- Den funker supert til sitt formål, men er også helt rå på å fjerne makeuprester fra koster og børster! Etter at jeg oppdaget denne pre-sjampoen har det blitt mye enklere å vaske sminkekostene grundig, fordi det er så enkelt å få bort alle produktrester.

Kerastase, kr 349
Kerastase, kr 349 Vis mer

- Jeg sverger til det norske merket Elixir når det kommer til hudpleie, og har i år oppdaget et nytt favorittprodukt: Elixir Cosmeceuticals Retinext Advanced Corrective Serum – puh, langt navn! Serumet er aktivt og inneholder A-vitamin, men er samtidig mildt og irriterer ikke huden. Jeg bruker det til og med rundt øynene. Huden får en fin glød og holder godt på fukt.

Elixir via Beths.no, kr 1190
Elixir via Beths.no, kr 1190 Vis mer

- Siden vi nesten ikke ser sola om dagen, tar jeg D-vitamin som kosttilskudd. Jeg prøver å få i meg alle vitaminer og mineraler via kostholdet mitt, men akkurat vitamin D kan det være litt vanskelig å få nok av om vinteren, så her er det fint med litt hjelp.

Life, kr 169
Life, kr 169 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer