Mote

Redaksjonen tipser: våre beste vårkjøp

Disse nyhetene innen mote, skjønnhet og interiør står høyt på vår ønskeliste nå!

REDAKSJONEN TIPSER: Vi har laget oss en liten ønskeliste for våren. Foto: NTB
REDAKSJONEN TIPSER: Vi har laget oss en liten ønskeliste for våren. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren er kanskje her, men følelsen av vår er nok litt lengre unna. Bar bakke, sol og blå himmel kan gjøre mye med det, men en ny vårkjole, en plante til stua eller litt møbler til balkongen kan også ha noe å si.

Her er redaksjonens ønskeliste for våren:

- Forelsket meg helt i en kjole

Ingeborg Heldal
ansvarlig redaktør

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

- Jeg er veldig interessert i hudpleie, og akkurat nå synes jeg det er utrolig spennende med serien til den tyske legen, Augustinius Bader. Den har blitt kåret til verdens beste hudpleie, og det buzzer om den over alt i sosiale medier. Det gjør meg selvsagt vanvittig nysgjerrig, og jeg har lyst til å teste kroppskremen, som visstnok skal gi helt utrolig resultater.

- Jeg får alltid lyst på ny kjole når våre kommer. Uansett hvor mange som henger hjemme i skapet kjenner jeg det kribler etter noe nytt. Denne sesongen har jeg forelsket meg helt i en kjole fra det svenske merket By Malina. Den har akkurat det perfekte snittet og de freshe, vårlige fargene jeg har lyst på nå. Jeg vil ha noe stort bling også! Nå har jeg vært innestengt i korona alt for lenge og gleder meg til å stige opp av hjemmekontorasken som en glorete fugl fønix. Og da skal jeg ha noe stort som glitrer i ørene.

Jeg har også store ambisjoner om å sitte i skyggen av et stort tre og lese en bok i nærmeste framtid. Neste på lese-lista er Shuggie Bain, om oppvekst, kjærlighet og tragedie i 80-tallets Glasgow. Jeg er ikke helt ferdig med komfort og strikk i livet kjenner jeg, så denne lysegule joggedressen får bli med meg inn i sommeren. Den er myk og behagelig og pastellfresh, og klemmer ingen steder …

INGEBORGS ØNSKELISTE: Joggedress fra Part Two, kr 700 per del. Øredobber fra Caprice Decadent, kr 2222. Kjole fra By Malina, kr 3000. Bok, kr 379. Krem fra Augustinius Bader via parfymeri.no, kr 1550.
INGEBORGS ØNSKELISTE: Joggedress fra Part Two, kr 700 per del. Øredobber fra Caprice Decadent, kr 2222. Kjole fra By Malina, kr 3000. Bok, kr 379. Krem fra Augustinius Bader via parfymeri.no, kr 1550. Vis mer

- En ny favoritt

Malin Gaden
mote- og skjønnhetsansvarlig

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

- I lang tid har jeg gledet meg til at merkene skulle slippe sine vårnyheter. Denne drømmen fra norske byTiMo havnet umiddelbart høyt på min liste. Jeg lever i slike kjoler store deler av våren og sommeren, og det kommer hvert fall ikke til å forandre seg i år. Sammen med den skal jeg bruke den fantastiske fargede dagkremen fra Sisley.

- Nylig oppdaget jeg også den lille, rare rosa dingsen du ser under. Den både renser og masserer ansiktet mitt. Uten tvil en ny favoritt! Mitt neste interiørkjøp blir et av mine favorittlys fra Diptyque, samt en «coffee table book» fra Prada. Håper innholdet er like fin som fargen på boka!

MALINS ØNSKELISTE: Kjole fra byTiMo, kr 2999. Farget dagkrem fra Sisley, kr 960. Sculpt & Clean fra EliteHelse.com, kr 1299. Bok, kr 699. Duftlys, cirka kr 600.
MALINS ØNSKELISTE: Kjole fra byTiMo, kr 2999. Farget dagkrem fra Sisley, kr 960. Sculpt & Clean fra EliteHelse.com, kr 1299. Bok, kr 699. Duftlys, cirka kr 600. Vis mer

- Gir økt beskyttelse og masse glød

Stine Therese Strand
utgavesjef

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

- Jeg har sjelden lengtet mer etter vår enn akkurat nå! Jeg gleder meg altså så til å kunne ta på meg en kjole og et par solbriller, og kalle det dagens antrekk. Kjolen med nydelige blonder fra Munthe er en storfavoritt denne sesongen, og den denimblå fargen passer så godt til de brune skilpaddemønstrede solbrillene fra Specsavers. Det er fortsatt en stund til sandalene kan tas i bruk, men jeg har allerede funnet et budsjettvennlig par fra Zara som jeg skal traske rundt i når varmen kommer.

- Huden prepper jeg med et serum som inneholder vitamin C, noe som gir økt beskyttelse og masse glød. Serumet Ceactil fra Elixir blir, sammen med en ansiktskrem med høy SPF, perfekt i vårsola! Til hjemmet har jeg nettopp kjøpt lampen Matin fra Hay, og jeg elsker den!

STINES ØNSKELISTE: Kjole fra Munthe, kr 2199. Solbriller fra Specsavers, kr 795. Serum fra Elixir, kr 1029. Lampe fra Hay, kr 2492. Sandaler fra Zara, kr 379.
STINES ØNSKELISTE: Kjole fra Munthe, kr 2199. Solbriller fra Specsavers, kr 795. Serum fra Elixir, kr 1029. Lampe fra Hay, kr 2492. Sandaler fra Zara, kr 379. Vis mer

- Må ta meg litt betenkningstid

Ronja Rognmo
digitalansvarlig

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

- I motsetning til min kollega Mina Knudsen, som har shoppet litt for mye det siste året, har jeg klart å spare en god del. Derfor har jeg tenkt til å unne meg noen litt dyrere ting denne våren, og jeg er allerede godt i gang, for i skrivende stund har jeg kjøpt meg et nytt teppe til stuen. Da jeg gikk gravid fikk jeg det nemlig for meg at det var lurt å kjøpe et hvitt gulvteppe - det var tidenes bomkjøp.

- Det hadde heller ikke vært feil med et nytt bilde over sofaen. Jeg har skikkelig lyst til å bestille (les: investere i) et familieportrett av Anette Moi, men her må jeg ta meg litt betenkningstid, for det er jo snakk om noen kroner. Til klesskapet ønsker jeg meg tre ting. En kjole i dyrepint (jeg kan ikke få nok!), den perfekte skinnjakka og et par hvite sneakers – gjerne med en liten fargerik detalj.

RONJAS ØNSKELISTE: Teppe fra Ellos, kr 1599. Kjole fra Ganni, kr 2695. Jakke fra Samsøe Samsøe, kr 3799. Kunst fra Anette Moi, fra kr 7350. Sko fra Veja, kr 1250.
RONJAS ØNSKELISTE: Teppe fra Ellos, kr 1599. Kjole fra Ganni, kr 2695. Jakke fra Samsøe Samsøe, kr 3799. Kunst fra Anette Moi, fra kr 7350. Sko fra Veja, kr 1250. Vis mer

- Drømmeglassene!

Malini Gaare Bjørnstad
journalist

FOTO: Privat
FOTO: Privat Vis mer

- Jeg har akkurat flyttet til en leilighet med balkong, og har derfor mange ønsker på listen som er tilknyttet sommer og sol. Jeg ønsker meg en digg sofa jeg kan ha på balkongen, og har funnet den perfekte på Rum21. Rotting-sofa med hvite puter gir meg assosiasjoner til en deilig strand på andre siden av jordkloden. På balkongen har jeg planer om å drikke champagne, og trenger derfor nye champagneglass. Krystallglassene fra Louise Roe er drømmeglassene!

- Jeg er en sucker for deilige langrennsturer, og hittil i 2021 har det faktisk blitt over 30 turer! Derfor, når jeg sitter på balkongen og ser opp mot Holmenkollen, er det fint å kunne pynte opp med et innrammet Nordmarka-kart fra Dapa maps. På den måten kan jeg mimre tilbake til alle de fine skiturene jeg har hatt! Kartet passer perfekt inn sammen med sitrus-planten fra Plantasjen. Og etter ett år med hjemmekontor hadde det heller ikke vært å forakte, at når jeg kryper ut av mitt lune hi for å nyte vårsolen på balkongen, så gjør jeg det med freshe lokker som jeg har fått av varmluftsbørsten fra Dyson. Nå kan sommeren bare komme!

MALINIS ØNSKELISTE: Varmluftsbørste fra Dyson, kr 5690. Glass fra Louise Roe, kr 599. Sofa på Rum21, cirka kr 20 000. Kart fra Dapa Maps, kr 579. Sitrontre fra Plantasjen, kr 499.
MALINIS ØNSKELISTE: Varmluftsbørste fra Dyson, kr 5690. Glass fra Louise Roe, kr 599. Sofa på Rum21, cirka kr 20 000. Kart fra Dapa Maps, kr 579. Sitrontre fra Plantasjen, kr 499. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer