Hår:

Redaksjonen tipser: våre beste hårtriks

– En god hårføner gir god livskvalitet!

REDAKSJONEN TIPSER: Denne gangen deler vi våre beste hårtriks! Foto: Scanpix
REDAKSJONEN TIPSER: Denne gangen deler vi våre beste hårtriks! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat som leserne våre, er vi i KK-redaksjonen svært opptatt av hår, og vi tar gjerne imot alle tips vi kan få. Men i dag har vi bestemt oss for å dele våre beste tips med dere!

MALINI GAARE BJØRNSTAD

journalist
– Etter at jeg sluttet å bruke rettetang, har håret mitt fått en ny vår. Det fremstår sunnere og mer glansfullt, og er definitivt mindre tørt. Dessuten er jeg glad for at lukten av brent rettetang-hår er ikke-eksisterende på badet mitt. Så mitt aller beste tips er å slutte med rettetang, og heller bruke hårføner.

Hertuginne Kate stjal de fleste overskrifter med sine elegante stil under årets Wimbledon-turnering. Slik gjenskaper du den luftige og luksuriøse frisyren hennes. Vis mer

– Jeg prøver å kure håret én gang i uken, men er påpasselig med å i alle fall bruke beskyttelseskrem før jeg føner håret og hårolje etter at jeg har fønet det. Mine to favoritter er: «Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Blowout Butter» og «Morrocanoil Treatment». Når jeg har hårkrise, og null tid til å gjøre noe med det, sprayer jeg «Batiste Medium & Brunette»-tørrsjampo i håret og setter det opp i en hestehale. Om jeg vil «sprite det litt opp» bruker jeg hårbøyle – det funker alltid når man har hårkrise.

Kr 389.
Kr 389. Vis mer

INGVILD KJØDE

reportasjeleder
– Aldri en dag uten Moroccanoil her! Jeg har veldig tjukt hår og bruker det før jeg grer håret mitt.

Kr 369.
Kr 369. Vis mer

BENEDICTE WESSEL-HOLST

journalist
– Mitt beste hårtips er å kjøpe en god hårføner med trøkk, som ikke svir håret ditt langsomt til det når kokepunktet – for deretter å være vått i tuppene, men heller blåser det tørt, slik det det er ment å gjøre. En god hårføner gir god livskvalitet! Og sliter man med frizz, som meg – vel, da kan det ikke bli nok «leave in produkter». Jeg bruker en hårolje fra «Shu Uemura» i håndkletørt hår før føning. Den roer ned det meste!

Cirka kr 380.
Cirka kr 380. Vis mer

RONJA ROGNMO

frontansvarlig kk.no
– Hvis jeg har en «bad hair day» eller ikke har rukket (les: orket) å vaske håret før jobb, tyr jeg til en fin fransk flette - gjerne en som ligger utenpå håret. Det tar oppmerksomheten bort fra det fete håret og resulterer alltid i noen hyggelige komplimenter.

LES OGSÅ: Redaksjonen tipser: disse fargene bruker vi i høst

Hårstylist Cecilie Krogh viser deg hvordan du lager de ultimate treningsflettene! Vis mer

INGEBORG HELDAL

ansvarlig redaktør
– Håret mitt spiller dessverre sjelden på lag. Det er tjukt og ganske brusete, og det jeg bruker mest tid på er å få det til å se blankt og sånn passe velstelt ut. Jeg vasker håret cirka to ganger i uka, noe mer orker jeg ikke, da jeg synes det tar så innmari lang tid. Men når jeg først vasker det gjør jeg det ordentlig.

– Jeg bruker sjampo og balsam fra Kerastase for tørt hår, en fønkrem fra Bumble and Bumble, en hårolje fra Redken og litt Balmain-spray på toppen. Produktene jeg har lenket til passer til mitt tjukke, brusete hår, så pass på at du har produkter som passer din hårtype.

– Et annet lite tips er å kjøpe deg et putevar i silke. Det er deilig å sove på og jeg synes faktisk håret er mindre bustete om morgenen.

Blow Dry fra Bumble and Bumble, kr 274. Hårolje fra Redken, kr 219. Hårspray fra Balmain, kr 245. Sjampo fra Kerastase, kr 145.
Blow Dry fra Bumble and Bumble, kr 274. Hårolje fra Redken, kr 219. Hårspray fra Balmain, kr 245. Sjampo fra Kerastase, kr 145. Vis mer
Putetrekk i silke fra Melly Moon, kr 699.
Putetrekk i silke fra Melly Moon, kr 699. Vis mer

MALIN GADEN

journalist
– Om dette er et tips, vet jeg ikke, men jeg sverger til å vaske håret mitt dagen før jeg skal noe spesielt. Jeg synes det er så mye lettere å jobbe med håret mitt dagen etter at det er nyvasket. Når håret er helt nyvasket føler jeg at det ikke helt gjør som jeg vil, samt at det er litt for polert (er det lov å si?). Så hvis du opplever det samme kan det kanskje vær verdt et forsøk?

– Skulle du ha problemer med å gre ut ditt nyvaskede hår, kan jeg virkelig anbefale «O&M Know Knott Conditioning Detangler». Frisøren min brukte denne på meg en gang og det luktet altså HIMMELSK. I tillegg til det gjorde den det også mye lettere for meg å børste mitt lange, tjukke hår, så det er jo helt nydelig!

PRIS: Cirka kr 300 hos Sephora.com. Foto: O&M
PRIS: Cirka kr 300 hos Sephora.com. Foto: O&M Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer