Håndkrem

Redaksjonen tipser: håndkremene vi sverger til

Den ene favoritten koster bare 50 kroner!

REDAKSJONEN TIPSER: Denne gangen har vi delt våre favoritthåndkremer. Foto: Scanpix
REDAKSJONEN TIPSER: Denne gangen har vi delt våre favoritthåndkremer. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Tørre hender forekommer året rundt, men det er spesielt på høsten og vinteren at vi merker det.

Årets første høstmåned er rett rundt hjørnet, og derfor har vi bestemt oss for å dele våre håndkremfavoritter med dere. Her er håndkremene du alltid finner i våre vesker:

SILJE HELGESEN

journalist
- Jeg liker håndkremen til Korres sin «Olive»-serie veldig godt. Rett og slett fordi den har en tynn konsistens som er lett å smøre utover og trekker inn i huden veldig raskt. Jeg har jo i utgangspunktet SUPERTØRRE hender, men denne er faktisk en av de bedre jeg har prøvd når det kommer til fuktighet. Pluss for en frisk og god lukt!

Kr 149
Kr 149 Vis mer

INGEBORG HELDAL

ansvarlig redaktør
– Jeg er helt avhengig av håndkrem, og må ha en i veska til enhver tid ellers føler jeg at hendene mine blir som sandpapir. Jeg har prøvd det meste på markedet, og synes det er mange gode. Jeg vil at den skal være rik uten å være klissete og lukte godt uten å lukte for mye. Rudolph Care sin «Acai Hand Cream» er en av favorittene, som jeg ender opp med å kjøpe igjen og igjen. Jeg liker også alt Rudolph Care står for!

Kr 295
Kr 295 Vis mer

– Jeg liker også veldig godt Sensais «Intensive Hand Treatment». Det er liksom Rolls Roycen blant håndkremene. Men den er en del dyrere, så jeg kjøper den bare hvis jeg har litt ekstra å rutte med den måneden. For den er helt fantastisk god!

Kr 395 (via Vita.no)
Kr 395 (via Vita.no) Vis mer

MALIN GADEN

journalist
– Nylig fikk jeg teste en håndkrem fra Eleni & Chris og falt totalt pladask! Flere i redaksjonen spurte hva som luktet så godt, og da kunne jeg svare at det var den! Den lukter sommer, sol og ferie, og det er en lukt jeg kan like. Håndkremen er deilig å ta på og trekker godt inn i hendene. Sistnevnte er svært viktig da jeg ikke synes det er spesielt deilig med klissete hender.

Kr 199
Kr 199 Vis mer

– Ikke bare liker jeg utseendet på produktene til Byredo godt, men «Sundazed»-serien deres lukter himmelsk! En venninne introduserte meg for dette produktet, så jeg var ikke helt klar over hvor mye den kostet ... Prislappen er nemlig på cirka 400 kroner, og det er litt mye for en håndkrem. Men, du og du så deilig den lukter.

Kr 330
Kr 330 Vis mer

STINE THERESE STRAND

utgavesjef
– Denne håndkremen fra Oribe er rik, men ikke klissete. Den gir masse fuktighet og næring med sheasmør og oljer, og så lukter den godt. Prisen er ganske stiv, men kremen er drøy og varer lenge.

Kr 467 (via Net-a-porter.com)
Kr 467 (via Net-a-porter.com) Vis mer

MINA KNUDSEN

sosiale medier-ansvarlig
– Jeg fikk nettopp en håndkrem i bursdagsgave, «Perle de Coco» fra & Other Stories, og jeg elsker den! Den lukter deilig kokos og vanilje, er lett og mjuk å påføre og trekker godt inn.

Kr 50
Kr 50 Vis mer

– Ellers bruker jeg alltid håndkremer fra Rituals - i alle lukter!. Den er litt tykkere i konsistensen, men trekker likevel godt inn og pleier tørre hender. Anbefales når vinteren kommer!

Kr 110
Kr 110 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer