Bluser

Knyt deg fin

En lekker bluse er perfekt enten du skal på jobb eller på fest. Og nå skal den ha sløyfe i halsen.

SLØYFEFIN: Bluser med knytesløyfer i halsen er like fint til hverdags som til fest. Bluser fra (f.v.) Vero Moda (kr 259), Pepe Jeans (kr 899), Ellos (kr 299), H&M (kr 149), Bik Bok (kr 249), Ellos (kr 299), Bik Bok (kr 299), Bik Bok (kr 299), Whitney Port for Bik Bok (kr 399), Ellos (kr 299) og Sisters Point (kr 299). Foto: Produsenten
SLØYFEFIN: Bluser med knytesløyfer i halsen er like fint til hverdags som til fest. Bluser fra (f.v.) Vero Moda (kr 259), Pepe Jeans (kr 899), Ellos (kr 299), H&M (kr 149), Bik Bok (kr 249), Ellos (kr 299), Bik Bok (kr 299), Bik Bok (kr 299), Whitney Port for Bik Bok (kr 399), Ellos (kr 299) og Sisters Point (kr 299). Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Drømmer du om søte, snuppete bluser, er dette høsten for deg.

Og i år skal blusene gjerne ha noe ekstra. Kontrastfargede krager er stort, og det samme er sløyfer. Knytesløyfene kan være store og små, i samme farge som resten av blusen eller i en kontrastfarge.

LES OGSÅ: Forny garderoben med en krage

Moderat volum

Enn så lenge ser vi ganske smale silhuetter på blusene. Selv om noen har litt ekstra plass i ermene, er det ofte sløyfene selv som står for volumet.

Til våren blir blusene mer volumiøse, og da er det også fritt fram for å kjøre volum på både overdel og underdel.

PERFEKT TIL DENIM: Denne blusen har en glamorøs 70-tallslook og passer perfekt til jeans og et konjakkbrunt belte. Fra Pepe Jeans, kr 899. Foto: Produsenten
PERFEKT TIL DENIM: Denne blusen har en glamorøs 70-tallslook og passer perfekt til jeans og et konjakkbrunt belte. Fra Pepe Jeans, kr 899. Foto: Produsenten Vis mer

Slik styler du dem


 • Med denim: En snuppete bluse passer perfekt til denimbuksene dine. Gå gjerne for en 70-tallsinspirert slengbukse og en bluse i jord-, rust- eller puddertoner.
 • Gå for androgynt: Den herreinspirerte moten er fortsatt hot. Myk opp en vid herrebukse med en søt bluse med sløyfe i halsen.
 • Lek med proporsjoner: Prøv en lang vest eller strikkejakke over en smal bluse så får du en lengre look.
 • Fargefest: Ikke vær redd for å prøve nye farger. Kongeblått, sennepsgult og rustrødt er blant høstens hotteste.
 • Skjørt og sløyfer: Smale blyantskjørt kler de fleste kroppsfasonger og kombineres fint med søte bluser.
 • Strikkedilla: For å holde varmen er strikk veien å gå. Prøv en grovstrikket cardigan for en spennende kontrast, eller gå for en tynn genser i lammeull eller kashmir. Gå for en med litt utringning, slik at sløyfen får nok plass.
 • Stram til: Ikke vær redd for å se tilkneppet ut. Gucci strammet sløyfene sine godt rundt halsen.
 • Skinn og sløyfer: Selvsagt kan blusene kombineres med høstens skinnskjørt, men også skinnkjolene kan bli litt mer anstendige med en bluse under. Velg da en smal silhuett, så du unngår klumper under kjolen.
 • Prøv et mønster: Enten du foretrekker dyremønstre eller blomsterprint, kan du finne lekre bluser i høst. Og det går faktisk an å bruke flere typer print sammen.

SØTE SLØYFER: Se priser og forhandlerinfo i bildeserien under. Foto: Produsenten
SØTE SLØYFER: Se priser og forhandlerinfo i bildeserien under. Foto: Produsenten Vis mer

KJØPETIPS: Se noen lekre knytebluser her

Kjendisene elsker looken

Whitney Port råder deg til ikke å kaste bort masse penger på trendplagg, men heller kjøpe disse hos de billige kjedene. Selv har hun inkludert en bluse med sløyfe i halsen i sin nye kolleksjon for Bik Bok. Blusen kommer i rødt, kremhvitt og svart.

Se hele kolleksjonen her.

På Trendtoppen, en KK.no-tjeneste hvor du kan se på, stemme på og kommentere kjendisers antrekk, kan du se at Kourtney Kardashian har lagt sin elsk på sløyfer i halsen. Se bare her og her.

Unngå å gå i fellene supermodell Karolina Kurkova gikk i nylig. En sølvskimrende, rynkete bluse kan neppe reddes av en sløyfedetalj i halsen.

Hvordan styler du sløyfeblusene dine? Gi oss dine beste tips i kommentarfeltet under saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer