Klær

Klær som får deg til å stråle

Se fresh ut i vakre, vinterhvite plagg.

VINTERENS VAKRESTE FARGE: Stilikon og skuespiller Chloë Sevigny har byttet ut den lille sorte med den lille hvite og ser strålende ut. Se informasjon om kjolen, vesken og skoene nederst i artikkelen.
VINTERENS VAKRESTE FARGE: Stilikon og skuespiller Chloë Sevigny har byttet ut den lille sorte med den lille hvite og ser strålende ut. Se informasjon om kjolen, vesken og skoene nederst i artikkelen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Drivende skyer, vaniljeis og velduftende liljer. Snødronninger, marengs og glamorøse perlekjeder.

Hvitt er en vakker farge som maner fram deilige bilder. Den er duggfrisk, ren og feminin, men kan også være kjølig og hard.

Se bilder av hvite vinterfavoritter nederst i saken.

 • Les også: Trendene vi tror på i 2009

 • Hvite stjerner

  Under innsettelsesseremonien av president Barack Obama tirsdag 20. januar viste førstefruen Michelle Obama oss hvor nydelig hvitt virkelig kan være.

  Iført en hvit silkekjole av den unge New York-baserte designeren Jason Wu var hun et syn for øyet. Kjolens glitrende swarovskikrystaller og silkebroderier gjorde heller ikke saken noe verre.

  Andre stjerner som også går for hvitt denne vinteren, er stilikon og skuespiller Chloë Sevigny. Hun har byttet ut den lille sorte med den lille hvite med stort hell.

  Hot hos designerne

  Det er også mye hvitt å se på catwalken denne vinteren. Designeren Marc Jacobs har for eksempel forelsket seg helt i hvite sko.

  Vår egen norske designer Nina Skarra har flust av hvite topper og kjoler i sin kolleksjon.

  Her går det i florlette materialer som silke og chiffon, toppet med detaljer som perlemorsknapper, rusjer og silkebånd.

  Se vinterens deiligste hvite plagg her:  Mange bruksmuligheter

  Du kan bruke hvitt til nærmest alt. Det mest klassiske er å kombinere fargen med sort, men med lakserosa eller sitrongult får du brått et mer snuppete preg.

  Vil du ta den helt ut kler du deg i hvitt fra topp til tå, selv om det kanskje passer best på sommeren.

  Men her bestemmer du selvsagt selv.

  Men ikke glem tilbehøret eller smykkene. Her ligger nemlig hele hemmeligheten til en vellykket stil.
  I SKINNENDE HVITT: Førstedamen Michelle Obama var nydelig i denne kjolen fra Jason Wu under innsettelsesserimonien tirsdag 20. januar. Foto: All Over Press
  I SKINNENDE HVITT: Førstedamen Michelle Obama var nydelig i denne kjolen fra Jason Wu under innsettelsesserimonien tirsdag 20. januar. Foto: All Over Press Vis mer
  HVITE SKO ER HOT: Marc Jacobs har dyppet hele skoparken sin i hvitt denne sesongen. Foto: All Over PressAll Over PressAl
  HVITE SKO ER HOT: Marc Jacobs har dyppet hele skoparken sin i hvitt denne sesongen. Foto: All Over PressAll Over PressAl Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer