Bli ny:

– Jeg vil kle meg klassisk og romantisk

Linda beskriver stilen sin som kjedelig, og ønsker seg en forandring som kan heve selvtilliten.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg håper denne dagen kan gi meg inspirasjon og selvtillit. Jeg føler meg litt ukomfortabel i egen kropp etter vektoppgang, og ønsker meg nye ideer til hverdagsantrekk.

Stilen min vil jeg beskrive som avslappet og kjedelig, noe jeg ikke er fornøyd med. Føler at alt jeg kjøper, blir for likt, og jeg sliter med å finne klær som sitter fint. Det meste i klesskapet mitt er for smått, men jeg håper at det vil passe igjen. Smale bukser, vide topper og store strikkegensere er det som preger garderoben min, og mest mørke farger.

Drømmestilen min er klassisk og romantisk. Jeg liker bluser og maxikjoler, men vil ikke at det skal bli for søtt heller. Pia Tjelta har fine kjoler og en stil jeg kan identifisere meg med. Og så er lillesøsteren min flink til å kle seg.

Min naturlige hårfarge er brun, men jeg er blitt veldig grå. Jeg farger håret hjemme, og er villig til både å farge og klippe, men ikke helt kort.

Som person er jeg snill, rolig og omsorgsfull. Jobber hardt for å ta vare på de rundt meg, og får høre at jeg er beroligende å være rundt.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Linda ønsket seg en romantisk stil som ikke er for sukkersøt, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Jordtoner kler henne veldig godt, og både beige, brunt og kamel er gode fargevalg.
  • Romantiske plagg som volangblusen og midiskjørtet får et elegant og moderne uttrykk med en stilren kåpe og grove boots. Sesongens vintersko skal gjerne være kraftige, noe som skaper en fin kontrast til sarte plagg.
  • Linda kler snitt som får fram midjen hennes, noe som også passer perfekt til den feminine stilen hun ønsker seg.
ETTER: Kåpe (kr 1300), bluse (kr 400) og skjørt (kr 400, alt fra Kappahl) og boots (kr 1800, Pavement). Tips! En kåpe med rene linjer gjør antrekket klassisk og elegant. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kåpe (kr 1300), bluse (kr 400) og skjørt (kr 400, alt fra Kappahl) og boots (kr 1800, Pavement). Tips! En kåpe med rene linjer gjør antrekket klassisk og elegant. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Lindas manke er flott, men det lange og tykke håret er vanskelig å style, sier Rikke Holtlien, som er frisør og makeupartist hos Nikita.

  • Hjemmefarging i flere år har skapt en ujevn farge. For å fjerne etterveksten og skape en helhet i fargen, la vi en mørk og litt kald nyanse av brunt i bunnen og en toner som jevner ut og tilfører glans over hele håret.
  • Vi klippet cirka 10 cm av lengden, og tynnet ut håret ved å klippe opp i lag. I front fikk hun en trendy gardinlugg som rammer inn ansiktet.
  • Håret ble rundbørstefønet og krøllet. Vi avsluttet med å gre håret bakover med en bred hårbørste sprayet med hårspray. Dette gir hold uten å tynge, og myke bølger.
Genser (kr 400) og bukse i skinnimitasjon (kr 500, begge fra Kappahl), veske (kr 1600, Markberg) og boots (kr 1800, Pavement). Tips! Grove boots er både praktiske og kule. FOTO: Astrid Waller
Genser (kr 400) og bukse i skinnimitasjon (kr 500, begge fra Kappahl), veske (kr 1600, Markberg) og boots (kr 1800, Pavement). Tips! Grove boots er både praktiske og kule. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Sminketips

- Linda har vakre øyne som vi ville få fram, sier Rikke Holtlien.

  • Vi la først fuktighetskrem, øyekrem og primer i hele ansiktet. Deretter la vi en middels dekkende foundation med en sminkesvamp og en pudderfoundation over T-sonen for å dempe rødhet.
  • Rundt hårfestet, under kinnbeinet og under haken la vi et kontureringspudder for å få fram trekkene i ansiktet. Kinnene fikk friskhet med en rosa rouge og en lys champagnetonet highlighter.
  • På øyelokkene la vi skygger i bruntoner og toppet med kobber og et gullfarget skimmer. Vi bøyde vippene med vippetang før vi la maskara. Brynene fylte vi inn med en brynspenn, og formet dem deretter med en farget gel. Leppene fikk en farget gloss.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bruk en vippetang for å få en finn bøy og løft av vippene. Dette gjør at øynene åpnes opp og kommer enda mer fram. Bruk alltid vippetang før maskara.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Påfør en vannfast maskara for at bøyen du har oppnådd med vippetangen, skal holde bedre, samt at du slipper å være redd for sminken i rufsete vintervær.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Konturering under haken gir et mer definert ansikt. Bruk enten kontureringskrem, pudder eller bronzer, og legg det lett under haken for å skape en flatterende skygge.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer