Bli ny:

– Jeg vil ha mer variasjon!

Trudes garderobe består for det meste av sportstøy, men hun elsker også å pynte seg.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg håper å få ny inspirasjon til både klesstilen min og makeup i dag. Til vanlig går jeg avslappet kledd ifritidsklær, men jeg er også glad i å pynte meg. Jeg elsker kjoler! Og så er jeg veldig glad i farger.

Stilen min vil jeg beskrive som avslappet, men også litt tøff. I garderoben min er det mye trenings- og sportsutstyr, samt tykke gensere. Skulle ønske det var mer variasjon i antrekkene mine, for jeg drømmer om en hverdagsfin stil.

Det fineste noen har sagt til meg, er at jeg har fine øyne. Jeg er også veldig glad ihåret mitt, og vil ikke endre for mye på det. Til vanlig bruker jeg rundt fem minutter på badet, og jeg bruker lite sminke i hverdagen. Nå håper jeg at jeg kan lære meg å legge en fin makeup til festlige anledninger – det hadde vært artig å kunne!

Som person er jeg sosial, skravlete og åpen. Jeg elsker å være aktiv, det gir meg masse energi! Fjellturer, løping og styrketrening er ting jeg liker godt – i tillegg til å tilbringe tid med familie og venner.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Trude ønsket seg mer variasjon i stilen sin, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Hun er nydelig i farger, og kler alt fra lyseblått til knallrødt.
  • Når hun skal pynte seg, er kjoler den store favoritten. Trude stråler i kjoler som markerer midjen og får fram den fine fasongen hennes.
  • Hun er også veldig kul i en avslappet snekkerbukse, noe som er en herlig variasjon til de feminine kjolene. Snekkerbuksen kan dresses ned med flate sandaler eller pyntes opp med spisse pumps.
ETTER: Kjole (kr 1000,
Soaked in Luxury) og
øredobber (kr 1600,
Liv Refsdal). Tips! La neglelakken på føttene matche kjolen for en gjennomført stil. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 1000, Soaked in Luxury) og øredobber (kr 1600, Liv Refsdal). Tips! La neglelakken på føttene matche kjolen for en gjennomført stil. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Trude har et nydelig hår og ønsket ikke for stor endring i frisyren, sier Jojo Eng, som er frisør hos Découvreur.

  • Vi klippet opp håret litt for å myke opp og for å få en fin avslutning på lengdene.
  • For å få fram de vakre krøllene enda bedre, brukte vi en lett krøllekrem i hele håret. Deretter snurret vi lokkene rundt fingrene for å få tydeligere form på hver krøll.
  • Til slutt brukte vi en tørrsjampo for å få en frisyre som holder seg fin i flere dager. Tørrsjampoen gir også et løft til bunnen og masse støtte til håret.
Snekkerbukse
(kr 4550, Marakshi
Life/Découvreur),
topp (kr 800, Part
Two) og sandaler
(kr 800, Tamaris). Tips! Snekkerbuksen gir deg en kul og avslappet stil. FOTO: Astrid Waller
Snekkerbukse (kr 4550, Marakshi Life/Découvreur), topp (kr 800, Part Two) og sandaler (kr 800, Tamaris). Tips! Snekkerbuksen gir deg en kul og avslappet stil. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Trude ville lære å legge lekker festsminke, sier Tonje Haugen, som er makeupartist hos Découvreur.

  • Det er viktig med en god base for at sminken skal holde seg fin lenge. Legg primer før concealer og foundation, det gjør at sminken sitter bedre.
  • Trude har blå øyne som framheves nydelig med en skimret øyeskygge i ferskentone. I globalen og ytterkant av øyet brukte vi en mørkere, matt skygge. Ved å bruke samme farge under øynene, rammer du inn blikket.
  • Langs øvre vippekant gikk vi for en mørkebrun kajal som vi duste ut, og fullførte med maskara. På våtkanten la vi en lys kajal som demper rødhet og gir et våkent blikk. For et mer dramatisk uttrykk kan du velge svart liner.
  • Vi ga ansiktet glød og farge med solpudder og rouge, og la highlighter på kinnben, neserygg, under bryn og i amorbuen.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bruk en smal, skrå pensel til å påføre farge på brynene. Legg med lette strøk som imiterer hårstrå. Følg den naturlige formen på brynene, og fyll inn der det mangler hår.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Ved å påføre en transparent brynsgelé, så friserer du brynshårene på plass, og de holder seg fine gjennom hele dagen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. En lys concealer under enden av brynene og innerst i øyekroken løfter og åpner blikket. Vil du ha enda mer glød, kan du legge en highlighter med skimmer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer