Bli ny:

- Jeg trengte sårt dette

Kwestan fikk ny stil og frisyre - se så flott hun ble!

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg håper at jeg med denne bli ny-dagen kan få inspirasjon til hvilke ­farger jeg kan bruke og til hvordan jeg kan kombinere klær.

Til vanlig går jeg mye i klær som er svarte og grå, så jeg synes at jeg har en litt kjedelig stil. Og det er spesielt det å få en finere hverdagsstil jeg håper jeg kan få inspirasjon til.

Jeg har kjøpt en del plagg som jeg ikke er fornøyd med, og dermed blir de ikke brukt.

Når det gjelder håret, har jeg ikke noe imot å klippe og farge håret det. Jeg har ­begynt å få noen grå hår, og jeg farger det hjemme. For å være ærlig har jeg ikke vært hos en frisør på 17 år.

Jeg bruker vanligvis ikke mye makeup – kun leppestift og maskara, i tillegg til at jeg farger øyebrynene.

Som person vil jeg beskrive meg selv som snill og omtenksom. Jeg er en person som setter andre før meg selv.

Hverdagene mine er travle! De handler om å gjøre klar og levere barn, om handle, vaske klær, lage mat, rydde – og å jobbe.

En av de fineste komplimentene jeg har fått, var da jeg hadde pyntet meg på jobb en gang, og noen utbrøt: «Du er for fin til å være på nattevakt!»

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Jeg ville vise Kwestan at hun kan utfolde seg i både søte sommerkjoler og rocka skinn, sier Cecilie Krogh.

 • Kwestan er slående vakker, men tør ikke framheve det i klesvalgene sine. Husk at klærne man velger, kan ha mye å si for humøret.
 • Skinnbukser kan brukes til både hverdag og fest. Pynt gjerne opp med høye hæler og blazer, eller du kan bruke joggesko kombinert med en strikket genser for en mer hverdagslig look.
 • Jeg ville gjerne framheve midjen til Kwestsan og få henne til å slutte å gjemme den flotte figuren bak klær som er for store. Ved å kle henne opp i en innsvinget kjole fikk vi vist fram den flotte figuren hennes.
ETTER: Kjole (kr 3200, By Timo). Tips! Med en innsvinget kjole får du fram midjen på flatterende vis. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 3200, By Timo). Tips! Med en innsvinget kjole får du fram midjen på flatterende vis. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Denne klippen framhever Kwestans flotte kinnbein, sier Cecilie, som er frisør og makeupartist hos Vest.

 • Hjemmefarging gjør at håret ofte blir mørkt i tuppene og lysere mot bunnen. Jeg ville gi Kwestani et mer naturlig fargespill i håret.
 • Vi klippet de slitte tuppene og rammet inn ansiktet med en litt tyngre 70-tallsinspirert lugg. Kwestan har høye og flotte kinnbein, og ved å la luggen slutte i samme høyde vrir vi fokuset mot dem.
 • Jeg fønet håret med rundbørste for å gi volum helt fra hodebunnen. For å gi håret et blankt og livfullt utseende kan man gå over med en krølltang for å skape bevegelse. Stylingen vi gikk for, er klassisk og gir frisk og fin glans!
Blazer (kr 3000), topp (kr 1500), skinnbukse (kr 6000) og sko (kr 3600, alt fra By Malene Birger). Tips! Skinnbukser med rette bein som slutter ved ankelen, gir et røft, men elegant uttrykk. FOTO: Astrid Waller
Blazer (kr 3000), topp (kr 1500), skinnbukse (kr 6000) og sko (kr 3600, alt fra By Malene Birger). Tips! Skinnbukser med rette bein som slutter ved ankelen, gir et røft, men elegant uttrykk. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Jeg ville gi Kwestan en enkel og rask morgenrutine, sier Cecilie.

 • Start med å legge en lett fuktighetskrem i hele ansiktet. Ønskes en lett makeup, er en farget dagkrem et glimrende alternativ til foundation.
 • Under øynene la vi en lysreflekterende concealer som gir et våkent og opplagt blikk.
 • En highlighter på kinnbein, nesen og under bryn kan hjelpe deg på veien mot en hud som virkelig gløder.
 • Jeg ville gjerne framheve øynene til Kwestan og valgte derfor varme toner. Gull, kobber og brunt er en vinner til brune øyner når det gjelder øyeskygge.
 • Desto flatere og mer kompakte sminkekostene er, desto mer konsentrert blir øyeskyggen. Et godt tips kan derfor være å bruke en fluffy sminkekost til å gå over overgangene. Da flyter øyesminken penere.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik legger du makeupen

1. Selv om det er fint å rydde opp litt i brynene og fjerne hår som ikke hører hjemme der med pinsett, bør du forsøke å bevare brynenes naturlige form. Ofte kan det være greit kun å nappe på undersiden.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruk en øyebrynsblyant til å fylle inn ujevnheter. Her har vi valgt en kald nyanse. Fargen skal matche din naturlige brynsfarge. Et godt tips er å lage små hår med blyanten framfor å fargelegge hele, da blir resultatet mer naturlig.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Avslutt med øyebrynsgelé. Den holder brynene på plass hele dagen og gir fin form. Og om du i tillegg velger en som har farge, vil også hårstråene få en mer definert look.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer