Bli ny:

– Jeg liker å pynte meg!

Eldrid går som regel i olabukse eller treningsklær, men hun elsker også kjoler og den feminine stilen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg kler meg som regel i komfortable klær, mye treningstøy og sporty antrekk. Til fest elsker jeg skjørt og kjoler – gjerne i vintagestil. Jeg liker å pynte meg, og har flere kjoler som jeg har arvet etter bestemor, som jeg bruker på fest. Camilla Pihl og Pia Tjelta har en feminin og klassisk stil som jeg liker godt.

Klesskapet mitt er litt hummer og kanari. Jeg har mye som jeg ikke bruker, og ender ofte opp med olabukse, genser og joggesko. Skulle ønske jeg hadde flere klassiske plagg som kan sprites opp med nye trender.

Jeg har gått ned 25 kilo siden 2016, og trener tre til fire ganger i uka. Jeg går masse turer i skog og fjell, og for meg er det å ha en sterk og frisk kropp viktig.

I hverdagen er det full rulle med både studier, jobb og familie. Noen dager reiser jeg til Drammen, mens andre dager har jeg hjemmeundervisning via nett. I tillegg jobber jeg i blomsterbutikk. Som person er jeg pliktoppfyllende, ansvarsbevisst og positiv. Kanskje litt utålmodig, men omsorgsfull og engasjert.

Det er rundt ett år siden jeg var hos frisøren og klipte meg og la inn striper. I tillegg fikk jeg en hårkur, fordi håret mitt fort blir tørt. Jeg vil gjerne ha en frisyre som får fram krøllene!

Stiltips

- Vi ville vise Eldrid fine festantrekk som passer perfekt til jul, sier Cornelia Brunasso, som er stylist.

  • Røde lepper og negler gir stilen et løft! Velg i tillegg tilbehør som gjør litt ut av seg for å heve festfaktoren.
  • Eldrid har en nydelig fasong som hun får fram med kjoler og buksedresser med et feminint snitt. En kjole som er ettersittende i midjen eller en buksedress som markerer livet, er perfekt til hennes timeglassfigur.
  • Olivengrønt er superfint til hårfargen hennes, og en nyanse hun kler godt.
ETTER: Kjole (kr 1900, Samsøe & Samsøe) og høye hæler (kr 1300, Michael Kors/Høyer Byporten). Tips! Voluminøse ermer gir den lille sorte et oppdatert uttrykk. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 1900, Samsøe & Samsøe) og høye hæler (kr 1300, Michael Kors/Høyer Byporten). Tips! Voluminøse ermer gir den lille sorte et oppdatert uttrykk. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Eldrid hadde nydelige naturlige krøller, men håret var litt tørt og fargen blass, sier Rikke Holtlien, som er frisør og makeupartist hos Nikita.

  • Vi freshet opp fargen ved å legge en lett balayage med fokus på overhåret og fronten. Ved å beholde hennes egen farge som bunnfarge unngår hun tydelig ettervekst. Behandlingen er også relativt mild, og skader ikke håret unødig.
  • Deretter la vi en varmere og jordbærfarget gloss over som gir friskhet og glans til hårfargen. Denne tonen kler Eldrid godt, og gir glød til ansiktet hennes. Vi blandet glossen med en god kur som gir næring til tørt hår.
  • Slitte tupper ble klippet bort, og vi fikk fram krøllene ved å teksturklippe lengdene. Av stylingprodukter brukte vi krøllekrem og olje, og lot håret lufttørke. Krøllene i front definerte vi lett med en krølltang, før vi gredde over med en afrokam og teksturspray som gir volum og liv.
Kjole (kr 1500, Urban Pioners), veske (kr 1000, Hvisk) og pumps (kr 2100, Billi Bi). Tips! Om du ikke er glad i for mye mønster, er en liten veske en fin måte å introdusere trenden på. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 1500, Urban Pioners), veske (kr 1000, Hvisk) og pumps (kr 2100, Billi Bi). Tips! Om du ikke er glad i for mye mønster, er en liten veske en fin måte å introdusere trenden på. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Eldrid har flott hud, og vi ville gi henne en glødende makeup, sier Rikke Holtlien.

  • Eldrid hadde helt fantastiske bryn, men de kom ikke så godt fram. Derfor farget og formet vi brynene aller først.
  • Vi brukte kremprodukter for å få et naturlig resultat. Først farget dagkrem, så bronzer og en ferskenfarget kremrouge.
  • På øynene la vi en kremet champagnefarget base, og deretter løst gullskimmer for ekstra wow-faktor. For å ramme inn blikket la vi en tynn liner langs vippekanten og brun skygge i globalen og under øynene. Vi avsluttet med maskara.
  • På leppene gikk vi for rød leppestift. Vi valgte en kald nyanse som gir en fin kontrast til hårfargen hennes.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Farging av bryn er en super måte å ramme inn ansiktet på. Ofte har man mer brynshår enn man tror, og når de blir farget, kommer de bedre fram.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Bruk gjerne en klar brynsgel på fargede bryn, og en farget variant hvis brynene mangler farge. Dette gjør at brynene holder seg fine i fasongen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. En fresh rød leppestift er en klassiker. Prøv deg fram for å finne en nyanse du liker, og når du har funnet den, er festsminken i boks!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer