Skjønnhet:

Her er noen av sommerens skjønne nyheter!

Finner du en favoritt?

Her er noen av sommerens skjønne nyheter!
Publisert

God som gull!

Ta salongbehandlingen hjemme med Thermaspa Face Shaper fra Linda Johansen. Glasskulene kan legges i en kopp varmt vann og brukes til å massere ansiktet med. De kan også brukes kalde, noe som skal dempe hevelse og roe ned huden. Innholdet er laget av miljøvennlig og frostsikker væske som tåler varme og nedfrysing (kr 700).

Skapt for krøller

Kérastases nye hårpleieserie, Curl Manifesto, bringer fram det beste i krøllete, bølgete eller brusete hår. Hårpleieserien skal gi fukt, styrke håret og definere krøllene, og består av sju ulike produkter som dekker alt fra sjampo og balsam til maske og styling.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Sommerglød

Bland noen dråper flytende bronseolje i foundationen din for å få en ekstra fin glød.

Honey Bronze, Drops of sun (kr 270, The Body Shop). FOTO: Produsenten
Honey Bronze, Drops of sun (kr 270, The Body Shop). FOTO: Produsenten Vis mer
Super Gloss, Illuminating Bronzing Drops (kr 430, Tan-Luxe). FOTO: Produsenten
Super Gloss, Illuminating Bronzing Drops (kr 430, Tan-Luxe). FOTO: Produsenten Vis mer
Glow Drops (kr 150, Isadora). FOTO: Produsenten
Glow Drops (kr 150, Isadora). FOTO: Produsenten Vis mer

Jobber nattskift

Midnight Renewal fornyer og reparerer huden mens du sover. Serumet inneholder blant annet superingrediensen retinal, som er en form for A-vitamin som ikke skal irritere huden. Denne ingrediensen bidrar til å fornye huden og gi den en glatt og smidig struktur. Retinal er også kjent for å minimere aldringstegn og gi glød (kr 1590, Omorovicza).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Jungeltelegrafen

Parfymen Jazmín Yucatan er en nydelig tropisk duft med et fruktig og krydrete preg, og passer like godt til menn som til kvinner. Parfymør David Moltz har latt seg inspirere av Mexicos frodige jungel og ville planter. I denne duften finner du noter av blant annet bergamott, pasjonsblomst, sjasmin, nellik og slangeplante (kr 1750, D.S. & Durga/ parfymeri.no).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Helt gresk

Drøm deg bort til Hellas med en frisk aroma av bergamott kombinert med en duft av pærer, noe som gir den ultimate feriefølelsen. Renewing Body Cleanser er en dusjgelé som skummer når den kommer i kontakt med vann, og etterlater huden myk og velduftende (kr 140, Korres).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

KK-testen

Hva: Phyto-Hydra Teint Tinted Moisturizer spf 15 (kr 960, Sisley)

Farget dagkrem som gir et lett dekke og herlig glød! Produktet føles silkemykt på huden, er lettere enn foundation og gir huden fukt. Kremen har mineralfilter med SPF 15 og beskytter mot UV-stråler og forurensning, men husk å bruke solkrem under likevel. Stiv pris, men virkelig et godt produkt.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer