Oslo Runway:

Her er kolleksjonene fra Oslo Runway dag 2

Disse tre trekkes frem som moteukens favoritter.

OSLO RUNWAY: Moteekspert Ida Elise Eide Einarsdottir trekker frem visningen til ESP (bildet) som en av sine favoritter. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY
OSLO RUNWAY: Moteekspert Ida Elise Eide Einarsdottir trekker frem visningen til ESP (bildet) som en av sine favoritter. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY Vis mer
Publisert

Den norske moteuken er over for denne gang. Designere som ESP, Michael Olestad og Admir Batlak har vist frem kolleksjonene sine under Oslo Runway, og moteekspert og redaktør Ida Elise Eide Einarsdottir trekker frem alle tre som moteukens høydepunkter.

- Det er et eller annet med når mote møter kunst, og ikke minst når moten kan ha en stemme i samtidsdiskursen - samtidig som det er godt håndverk og gode kvaliteter. Batlak stiller rett og slett i en helt egen klasse - i krysningspunktet mellom nettopp mote og kunst, sier hun og fortsetter:

- Et annet pluss denne sesongen er fortsettelsen av mote til folket. Demokratiseringen av moten fortsetter både internasjonalt, men også her hjemme. En av designerne som virker å gå i bresjen for det er Admir Batlak. For et par sesonger siden inviterte han til pop-up-visning, og nå var det åpen visning.

Se bildene fra visningen til Michael Olestad og de andre designerne fra dag 1 her.

Einarsdottir hyller også selve arrangementer som har pågått de siste dagene.

- Oslo Runway fortsetter å vokse - til tross for at skjebnen til den nye, norske moteuka lenge hang i en tynn tråd. Denne gangen tar de i bruk hele Oslo som location, et smart grep som ikke bare gjør at designerne i større grad får vist sin identitet, men som også er god Oslo-reklame for den internasjonale pressen med alt fra Vigelands-museet og Nasjonalmuseet til Theatercafeen, gallerier og fabrikker.

- Det gleder meg å se at så mange er på plass under Oslo Runway for både å dekke visninger - og gatemote, selv om jeg håper at vi vil få se flere nye ansikter her i tillegg til de største influencerne.

Se alle bildene fra dag 2 av Oslo Runway her:

LES OGSÅ: Slik legger du Margot Robbies glødende rød løper-sminke

VERONICA B. VALLENES

VERONICA B. VALLENES. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY

ESP

ESP. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY

CALA & JADE

CALA & JADE. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY

ADMIR BATLAK

ADMIR BATLAK. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY

MAUD

LES OGSÅ: Her er våre favorittkolleksjoner fra moteuken i Stockholm

MAUD. Foto: Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer