Alice Marie Johnson:

Fra fengsel til modelloppdrag

I fjor fikk Kim Kardashian løslatt Alice Marie Johnson fra fengsel. Nå er hun modell i realitystjernens nye kampanje.

KIM KARDASHIAN: Realitystjernen kjempet lenge for å få Alice Marie Johnson løslatt fra fengsel. Nå har hun ansatt henne som modell. Foto: Scanpix
KIM KARDASHIAN: Realitystjernen kjempet lenge for å få Alice Marie Johnson løslatt fra fengsel. Nå har hun ansatt henne som modell. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I 1997 ble Alice Marie Johnson (64) dømt til livstid i fengsel etter å ha vært delaktig i en narkotikahandel. I 2017 fikk Kim Kardashian (38) øynene opp for straffen til Johnson, og delte en Twitter-melding som gjorde flere oppmerksomme på at Johnson, på det tidspunktet, hadde sittet i fengsel i 21 år for en førstegangsforbrytelse som ikke involverte vold.

Deretter tok realitystjernen kontakt med sine advokater for å finne ut av hva de kunne gjøre. Men det var først da Kardashian ringte president Donald Trumps (73) datter Ivanka (37) at ting virkelig begynte å skje.

Etter samtalen dro Kardashian dro til Washington DC for å møte presidenten inne i «The Oval Office». Uken etter møtet ble Alice Marie Johnson løslatt.

Fra fengsel til modelloppdrag

«Et takk er ikke nok»

Johnson, som egentlig skulle tilbringe resten av livet i fengsel, er nå en fri kvinne. Det var Kardashian selv som overrakte beskjeden om Johnsons løslatelse.

Selv om disse damene har hatt så mye å gjøre med hverandre siden den første Twitter-meldingen i 2017, var det ikke før i juni 2018 de møttes ansikt til ansikt.

«Et takk er ikke nok», sier Johnson i et intervju hun og Kim Kardashian gjorde med Today.

Å starte hele livet på nytt kan ikke være lett, men Johnson har fått god hjelp av Kim Kardashian. I disse dager lanserer forretningskvinnen sin nye shapewear-linje ved navn «Skims». Et merke som har fått heftig kritikk før det en gang ble lansert. Les hvorfor her.

Nylig ble navnet på shapewear-merket til Kardashian avslørt, og med det ble det også sluppet noen videoer i anledning lanseringen. Der kan vi se at Alice Marie Johnson er blant modellene til kampanjen.

Går i pappas fotspor

I intervjuet med Today i 2018, blir Kardashian spurt om hun ønsker å engasjere seg mer i politikken. Til det svarer hun nei, men i senere tid er det blitt kjent at hun nå studerer til å bli advokat.

I et intervju med Vogue avslører 38-åringen at hun er tilbake på skolebenken for å gå i pappa Robert Kardashians fotspor - hun skal nå bli advokat.

De som har fulgt med på Kardashian-familien gjennom de siste 10 årene, vet nok godt hvem 38-åringens avdøde far er. Robert Kardashian var en amerikansk jurist, best kjent som advokaten til sin nære venn O.J. Simpson, som ble tiltalt for å ha drept sin kone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ronald Goldman i 1994.

Til magasinet forklarer hun at hun siden i fjor sommer har studert og at hun går i lære hos advokatene Jessica Jackson og Erin Haney. Utdanningen skal etter planen gjøre henne ferdig utdannet i 2022.

Les resten av saken her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer