Vårmoten 2011

- Dette blir supertrendy

Derfor må du kjøpe et altfor langt belte til våren.

GLEM BELTESPENNEN: Flettebeltene kommer for fullt, og de skal være så lange at de kan knytes, forteller showroomkoordinator ved Inq PR-byrå Ditte Kristensen. Se flere av hennes stalltips for vårens trender lenger ned i saken. Foto: Per Ervland
GLEM BELTESPENNEN: Flettebeltene kommer for fullt, og de skal være så lange at de kan knytes, forteller showroomkoordinator ved Inq PR-byrå Ditte Kristensen. Se flere av hennes stalltips for vårens trender lenger ned i saken. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


- Flettebelter blir stort. Og man skal gjerne leke litt med dem. En skjorte som egentlig er vid kan strammes inn ved at man knyter et belte i midjen. Så får man også frem de feminine formene, sier Ditte Kristensen, showroomkoordinator i PR-byrået Inq.

Hun guider KK.no gjennom trendene 2011 slik merker som Tommy Hilfiger, Miss Sixty, Marlboro Classics og Peak Performance vil se dem.

På catwalken i vår

Kristensen har selv tro på at trenden med å knyte belter i steden for å feste dem på vanlig måte kan bli allemannseie til neste år.

- Og da må beltene være ordentlig lange, sier hun.

På catwalken så vi ideen med å knyte beltene hos det italienske motehuset Fendi allerede i vår.

Beltene var lange, smale og markerte midjen med en delikat knute litt på siden.

Å knyte et skjerf i beltehempene er også et stalltips neste sesong. Dette ser vi både hos Miss Sixty og Tommy Hilfiger, hvor trikset kombineres med duse fargetoner og avslappet stil.

LES OGSÅ: - Jeg falt pladask for disse skoene

Lange shortser

Store skjorter og lange shorts er blant plaggene som seiler opp som nøkkelplagg i denne trenden. Det betyr at overdelene kanskje ikke blir like overdimensjonerte som vi har sett de siste sesongene.

- Til de korte shortsene som man har sett til nå kunne man gjerne bruke overdimensjonert tskjorte og blazer, men til de lange skjortsene som kommer nå må overdelene gjerne være litt mer kroppsnære, slik at man får frem fasongen sin, sier Kristensen.

SE OGSÅ: Vil du gå slik til våren?

Store skjorter passer også til denne stilen.

- De har gjerne litt maskuline mønstre, men små detaljer som gjør dem feminine, sier Kristensen, men legger til at vi jenter ikke må være så redde for å være litt guttete i stilen, så lenge vi viser kroppsformen vår for eksempel ved å markere midjen.

Se flere av vårens mulige trender her:


Helhetlig fargetema

Vårens farger er som alltid en opptur fra det mørke og dystre vi gjerne fokuserer på i vintermånedene.

- Pasteller blir nøkkelfarger også våren 2011. I tillegg ser vi en trend hvor man gjerne kan bruke ett fargetema i hele antrekket, men i flere nyanser. Naturtoner og duse farger, særlig på naturmaterialer, er også et tips for våren, ifølge Kristensen.

Lys trendfarge allerede nå

Kamelhårsfargen er en av fargetrendene vi i KK.no tidligere har omtalt som mulig vinner også til våren. Den har fått en liten renessansse allerede i høst, hvor den gjerne har blitt kombinert med denimplagg.

Til våren kan vi gjerne bruke kamelhårsfargede plagg fra topp til tå, hvor også tilbehøret er i samme farge, eller du kan kombinere vinterfrakken med en enkel, vårlig kjole under. Jeans er selvsagt også et alternativ, både nå og når kulda slipper taket.


SPÅR TRENDENE: Ditte Kristensen arbeider som showroomkoordinator på PR-byrået Inq.
SPÅR TRENDENE: Ditte Kristensen arbeider som showroomkoordinator på PR-byrået Inq. Vis mer
KNYTES: Allerede for inneværende sesong så vi trenden med å knyte beltene i steden for å feste dem på vanlig måte. Her fra Fendis høst-vintervisning. Foto: All Over PressAll Over Press
KNYTES: Allerede for inneværende sesong så vi trenden med å knyte beltene i steden for å feste dem på vanlig måte. Her fra Fendis høst-vintervisning. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer