Ida Elise Eide Einarsdóttir:

Det er altfor lenge siden jeg har pyntet meg

Nå gleder jeg meg til å ta igjen det tapte! Det blir sotede øyne, som etter min mening er den ultimate festsminken.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Etter over halvannet år med hjemmekontor og sosial distansering er jeg klar for fest.

Moteekspertene hadde rett da de spådde at post-korona ville bli et slags «de glade 20-årene» 2.0. For på catwalken denne sesongen er det smått, kort, kroppsnært og sexy. Det er kanskje ikke for alle, men det symboliserer noe som vi alle har ventet på, nemlig frihet.

Jeg gleder meg til endelig å finne fram partyantrekket igjen. Kanskje finner du inspirasjon i vår store guide til festklær i denne utgaven. Det er selvfølgelig lov til å stå over også. For november er minst like mye innetid som det er julebord og andre tilstelninger.

Og kanskje har koronakrisen endret oss. Man snakker nemlig ikke lenger om FOMO, fear of missing out, men JOMO, joy of missing out. I min kalender er det rom for begge deler.

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Fikseringsspray høres kanskje retro ut, men denne er hypermoderne. Sprayskummet gir struktur, glans og volum til håret, og «husker» stylingen selv to til tre dager senere uten å måtte påføres på nytt. Genialt! Très Set Structure Spray (610, 300 ml, Oribe).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Helt siden det først ble lansert, har jeg sverget til dette ansiktsserumet, som lover å stramme opp huden for å redusere fine linjer og rynker. Black Pine 4D Bio-Shapelift Sculpt + Lift Serum (kr 450, Korres).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Det er noe helt spesielt med Chanel. Nå kan du for første gang i Norge også klikke sminken rett hjem. Problemet er som vanlig å skulle begrense seg, for fra høstlooken vil jeg ha alt!

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Jeg er besatt av perfekte bryn, men har hatt til gode å finne et brynsprodukt som jeg er skikkelig fornøyd med – fram til nå. Denne gir hold, bygger og former, og best av alt; den varer hele dagen. Brow Styling Wax (kr 160, Natálie by Anniken E. Jørgensen).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer
FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Har du ikke prøvd kremøyenskygger, bør du gjøre det. De er lette å blende og er rikt pigmentert. Westman Ateliers øyeskyggetrio har magnetiske etuier som er smart og praktisk på farten. Eye Pods (kr 945, Gimle Parfymeri).

Annonse fra REN Clean Skincare

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

REN Clean Skincare relanserer Bio Retinoid, antiage-serien med forebyggende og korrigerende produkter. Produktene er beriket med Bidens Pilosa, et naturlig retinoid som fungerer som A-vitamin. Bio Retinoid Youth Cream inneholder et mikroalgeekstrakt som gir øyeblikkelig løft, fylde og glød til huden! Ekstrakt fra olivenblad fornyer og glatter ut hudstrukturen. «Ja, takk!» sier vi! Tips: «Askepotteffekten» gjør Bio Retinoid Youth Cream til en perfekt base for festsminken (kr 800).

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer