Uventet graviditet

- Å hoppe av i svingen var visst ingen prevensjonsmetode

KK-spaltist Stine: - Jeg visste bare at jeg ville ha dette barnet.

PLUTSELIG GRAVID: KK-spaltist Stine Næss-Hartmann ble uplanlagt gravid. Hennes og samboerens reaksjon på dette var ganske ulike. FOTO: Astrid Waller
PLUTSELIG GRAVID: KK-spaltist Stine Næss-Hartmann ble uplanlagt gravid. Hennes og samboerens reaksjon på dette var ganske ulike. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg titta forbausa oppi Ritz-kjeks pakka jeg hadde fortært. TOM. Er det mulig? Det kan da ikke ha gått mer enn fem minutter siden jeg slukte den første kjeksbiten mens gråten pressa seg på…

En knapp time tidligere hadde jeg kommet hjem fra jobb med hodet fullt av tanker og kroppen full av hormoner. Spoler vi fire dager tilbake satt jeg på dass og pissa på pinnen med stor P. Out of the blue forandra livet seg på pinnen fra Clearblue.

- Jeg er gravid, fikk jeg stotra fram til samboeren min en rimelig skallebankende søndagsmorgen i juli 2019.

Meg og mine boyz, aka tømmermenn, hadde nervene i høyspenn da nyheten skulle overbringes til mannen med den svært så velfungerende sæden. Ja, for hoppe av i svingen fungerte visst ikke denne gangen.

For Jacob kom beskjeden som et sjokk. Her kan du lese hans versjon av historien:

Tullete prevensjonsmetode 1- Stine 0

Til tross for at både Jakob og jeg er i den klassiske «når skal dere får barn, a?»-alderen (som forøvrig er et tullete spørsmål å stille andre. Enda verre er dog NÅR KOMMER NESTEMANN?! to sekunder etter at nr. 1 har beriket livene våre med mindre søvn…) var det ikke en tanke som hadde streifa oss. Men nå lå vi her og ble bokstavelig talt tatt på senga av den positive graviditetstesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer