Tid beregnet på denne retten: 25 minutter.
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 800 g fileter av uer med skinn
- olje til steking
Glassnudelsalat
- 200 g glassnudler
- 2 ferske grønne chili
- 2 ss fiskesaus
- ½ dl ferskpresset limesaft
- 2 ss sukker
- 2 agurker
- 120 g gulrøtter
- 50 g salte peanøtter
Til servering
- 1 bunt fersk koriander
- 2 sjalottløk

Slik gjør du:
1. Legg nudlene i en bolle, og hell over kokende vann. La stå i fem minutter. Drypp av nudlene i en sil, og hell dem tilbake i bollen.
2. Finhakk chilien. Rør sammen chili, fiskesaus, limesaft og sukker i en skål, og hell dressingen over nudlene.
3. Skrell agurkene; del dem på langs, skrap ut frøene og skjær agurkene i skiver. Skrell gulrøttene, og skjær dem i lange stenger. Bland agurkene og gulrøttene med nudlene. Fordel nudelsalaten på et fat, og dryss peanøtter over.
4. Stek fiskefiletene i litt olje i en varm stekepanne i to-tre minutter på hver side, til de er sprø.
5. Servering: Skrell sjalottløken, og skjær den i fine skiver. Anrett fisken oppå nudlene, og pynt med plukket koriander og sjalottløk.
God middag!