Tid beregnet på denne retten: 30 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 4 laksefileter
- 1 bunt grønne asparges
- 1 bunt vårløk
- 200 g runde sukkererter
Limesalt
- 1 ss salt
- ½ fersk rød chili
- 1 lime

Slik gjør du:
1. Stek laksefiletene på grillen med skinnsiden ned i 5–6 minutter. Snu dem og stek dem 2–3 minutter på den andre siden.
2. Dampede grønnsaker: Brekk av nederste del av aspargesen, rens vårløken og damp alle grønnsakene i en kjele over kokende vann i 3–4 minutter.
3. Limesalt: Hell salt i en liten bolle. Del chilien på langs, fjern kjernene, finhakk og ha den i bollen med salt. Del limen i to, press saften fra den ene halvparten over saltet og rør rundt. Legg den andre halve limen ved saltet som pynt. Server laksen med dampede grønnsaker og limesalt på bordet så man selv kan krydre maten.
God middag!