Tid beregnet på denne retten: 25 minutter. Steketid: 20 minutter
Antall porsjoner i denne oppskriften: 4
Ingredienser:
- 600 g torsk- eller seifilet
- salt og nykvernet pepper
- 2 gulrøtter
- 2 squash
- 1 bunt vårløk
- 1 ½ ss olje til steking
- 2 ts mild karri
- 1 liten bunt gressløk eller dill
- ½ l Mornaysaus light
- 1 sitron, skallet
- ½ pakke ferske lasagneplater
- 4 ss parmesan, ferskrevet
Grønnsaksspon
- 6 gulrøtter
- 1 squash
- 3 ts olje
- 1 ts eddik

Slik gjør du:
1. Skjær fisken i avlange stykker og krydre med salt og pepper. Skrell gulrøttene, og grovriv gulrøttene og squashen. Rens vårløken og skråsnitt dem.
2. Varm opp oljen i en stekepanne og stek karrien i 1 minutt. Tilsett grønnsakene og fres dem til væsken har fordampet. Krydre med salt og pepper og bland i hakket gressløk eller dill. Avkjøles lett.
3. Rør Mornaysausen med finrevet sitronskall. Skjær pastaplatene i ca. 15 cm bredde, hvis platene er hele. Smør hver plate med et tynt lag saus og fordel litt av grønnsakene oppå og legg et stykke fisk på midten. Brett eller rull sammen. Smør en ildfast form, fordel litt saus i bunnen og legg rullene oppi med skjøten ned. De må ikke ligge for tett. Dekk med saus og dryss over osten. Stek rullene i ovn på 200 grader i ca. 20 minutter.
4. Grønnsaksspon: Skrell gulrøttene og høvl gulrøtter og squash i lange spon med en grønnsakskreller. Bland dem med olje og eddik og server dem som tilbehør.
God middag!