Har gått idiktator-fella
Gråt hos legen - måbetale 400 kroner
Bryter tausheten omStart-bråket: - Jegfølte meg lurt
Tid beregnet på denne retten: 40 min
Antall porsjoner i denne retten: 4
Ingredienser:
- 600–800 g torskefilet
- salt og nykvernet pepper
- 2 store gulrøtter
- 2 store pastinakker
- 4 vårløk
- 2 skiver bacon
- 40 g smø
- fersk estragon
- 4 ark bakepapir, 20x20 cm stekesnor
Pesto
- 1 liten bunt basilikum
- 5 ss olivenolje
- 2 ss vann
- 1 ts salt
- 10 mandler
- 25 g parmesan
Tilbehør
- kokt fersk pasta
- fersk estragon

Slik gjør du:
1. Del torsken i 4 stykker. Krydre med salt og pepper.
2. Skrell gulrøtter og pastinakker og skjær dem i små stykker. Rens vårløken og skjær den i fine skiver.
3. Fordel torsken midt på bakepapirstykkene og topp med gulrøtter, pastinakker, vårløk, ½ skive bacon, 10 g smør og litt estragon. Samle hvert stykke bakepapir til en tett, lukket pakke, og lukk med stekesnor. Legg pakkene på en stekeplate og stek dem i 12 minutter på 180 grader.
4. Tilbehør: Kok pasta etter anvisning på pakken.
5. Pesto: Blend ingrediensene godt sammen med en stavmikser.
6. Servering: Åpne fiskepakkene (pass på, de er veldig varme), og dryss med litt estragon. Server med den kokte pastaen vendt i pesto.
Håper det smaker!