Ashley Graham:

Supermodell Ashley Graham poserte i bleie etter fødselen

- Rekk opp hånden om du ikke visste at du kom til å måtte bytte dine egne bleier også!

FIKK EN SØNN: Ashley Graham ønsket sin første sønn velkommen til verden den 18. januar. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Ashley Graham ønsket sin første sønn velkommen til verden den 18. januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den nybakte mammaen Ashley Graham (32) delte nylig et bilde på Instagram, hvor hun stolt viser frem kroppen sin etter å ha født sin første sønn. Sammen med bildet har hun skrevet en tekst, hvor hun blant annet forteller om at hun ikke visste at hun kom til å måtte skifte bleie på både sønnen og seg selv.

«Rekk opp hånden om du ikke visste at du kom til å måtte bytte dine egne bleier også!» skriver Graham på Instagram, før hun fortsetter med å fortelle om hvordan livet som nybakt mamma ikke alltid er like rosenrødt.

«Ingen snakker om det å komme seg igjen og helbrede (ja, til og med de rotete delene) nye mødre går gjennom. Jeg ville vise dere at det ikke bare er regnbuer og sommerfugler!» forteller hun.

«Familie for alltid»

Sammen med ektemannen Justin Ervin, som hun har vært gift med i ni år, ønsket de velkommen sønnen Isaac Menelik Giovanni den 18. januar i år. Graham har hele tiden vært åpen mot fansen sin på Instagram, ved å usensurert dele den fysiske og psykiske forandringen ved svangerskapet hennes.

På Instagram har hun delt et bilde av den lille familien på tre, hvor hun på bildet ammer sønnen. Under skriver hun om da hun holdt sønnen for første gang, og sa til ektemannen at «nå er vi en familie for alltid».

Voksenbleie

Graham, som er verdensberømt som både kroppsaktivist og supermodell, er kjent for å vise det som det er. Stjernen blir ofte hyllet for kroppspositivitet, å hedre andre kvinner og å ikke være redd for å vise frem strekkmerkene sine.

Nå holder hun seg til det ekte ved å vise seg frem i voksenbleie på Instagram, og forteller om hjemmefødselen i podcasten sin «Pretty Big Deal». Hun har invitert med ektemannen til å snakke om deres følelser rundt det å bli foreldre, og sønnen har også en liten gjesterolle i løpet av klippet.

Se den søte videoen her!

Vis mer Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer