Utrolig historie:

Cecile (62) bar frem sønnens barn

Da Matthew og Elliot sa de ønsket å få barn, stilte mamma Cecile opp.

FØDTE SØNNENS BARN: Cecile (62) bar frem barnet til sønnen Matthew (t.v.) og svigersønnen Elliot (t.h.). FOTO: Privat
FØDTE SØNNENS BARN: Cecile (62) bar frem barnet til sønnen Matthew (t.v.) og svigersønnen Elliot (t.h.). FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Matthew og Elliots reise til å bli foreldre er ganske så utrolig.

Paret fra Nebraska, USA, hadde ikke snakket om å få barn før Elliots søster fødte sønnen sin for noen år siden. Matthew og Elliot forelsket seg helt i nevøen sin og begynte å tenke på å skaffe barn selv.

I et intervju med Good Morning Britain forteller paret at de begynte å utforske hvilke muligheter de hadde. I Skype-intervjuet forteller Matthew at det å adoptere eller være en fosterfamilie som et homofilt par fra Nebraska, var en reise de ikke var helt klare for å begi seg ut på.

Heldigvis hadde Elliots søster Lea mulighet til å donere egg, og gjorde det gjerne for broren og svogeren sin. Det hele ble en suksess, men de manglet fremdeles noen til å bære frem barnet.

Under en familiemiddag sa moren til Matthew at hun kunne gjøre det. De så på det som et utrolig snilt tilbud, men at det kanskje ikke var så realistisk.

– Vi lo av det, men så sa legen at det faktisk var en mulighet. Mamma besto hver eneste medisinske test og plutselig ble det en realitet, sier Matthew til Good Morning Britain.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer