Menn

4 menn kvinner trenger

Sjekk at du kjenner en av hver type.

4 menn kvinner trenger
Publisert
Sist oppdatert
Selvsagt trenger du ingen mann, du klarer deg helt fint alene. Venninnene dine danker dessuten ut ethvert mannlig bekjentskap. Eller? Ta en titt på dette, skriver Shine.com.

Det er nemlig fire mannetyper du godt kan ha i livet ditt, selv når du er i en periode hvor du ikke orker å tenke på å ha en kjæreste:

 • Test deg selv: Er du over eksen?

 • 1. Den platoniske mannlige vennen uten seksuelle baktanker

  Du vet selvsagt at han er mann, men du tenker svært sjelden over det – akkurat som han ikke pleier å titte på puppene dine. Dere er bare venner, og det uten anførselstegn.

  Har du en slik mannlig venn er du heldig, han er ikke bare like lojal som din beste venninne, men han lærer deg en hel masse om menn og er også langt mindre komplisert å forholde seg til enn din beste venninne, skriver Shine.com.

  2. Den platoniske mannlige vennen med seksuelle baktanker

  Du vet at han har en penis, av en eller annen grunn tenker du på det fra tid til annen, ja – du liker å tenke på det, men du har likevel ikke lyst til å kaste klær og hemninger sammen med ham. Dere har av en eller annen grunn aldri kommet dit og nå virker det litt for sent og du vil ikke ødelegge vennskapet deres. Men det betyr ikke at du ikke har plass til noen ektefølte komplimenter og nyte at han blir litt sjalu når du prater om håpløse menn du treffer. Han er som en billig, men himmelsk hamburger på McDonalds: harmløs i små doser.

 • Så primitive er vi på sjekkern
 • Han pynter seg ikke for deg

 • 3. Den homofile mannlige vennen

  Litt klisjé, men single kvinner og homofile menn passer av en eller annen grunn sammen som jordbær og champagne. Sammen kan dere se på Sex og singelliv og diskutere antrekkene (og forholdene), dere kan boltre dere i Brad Pitt og Rob Lowe og dere kan dra på shopping – og sist, men ikke minst: dere kan dra ut på mannejakt uten og slåss om de samme mennene.

 • Dette tenner kvinner på
 • Dette er drømmemannen

 • 4. Den mannlige flørtevennen

  Det ligger i lufta, det har det alltid gjort, men du er ikke interessert i å bli sammen med ham. Dette kan det være mange ulike grunner til, men du er likevel oppoverørene forelsket i flørten. Dette er karen som får opp selvfølelsen din når du ikke har en spesiell mann i livet ditt og han minner deg på hvorfor du må komme deg ut på sjekker’n igjen.

 • Se mennene som aldri mister draget
 • Sexy stemme = sexy kropp
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer