Jobb:

Savner du kontoret?

Det er det flere som gjør. Derfor har et selskap startet en nettside som skal gjøre noe med det!

SAVNER DU KONTORET? Et selskap har startet en nettside hvor du kan justere volumet på typiske lyder fra kontorlandskapet. Foto: NTB Scanpix
SAVNER DU KONTORET? Et selskap har startet en nettside hvor du kan justere volumet på typiske lyder fra kontorlandskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det begynner å bli en stund siden vi var på kontoret vårt, men vi klarer oss helt fint! Likevel savner alle i KK-redaksjonen å ha morgenmøter sammen, dele ideer med hverandre i møtekroken vår, drikke kaffe ved kaffemaskina og spise lunsj sammen i kantina.

Er det sånn med deg og? Vel, da har du kommet til rett sted. Nylig kom vi nemlig over en nettside vi aldri har sett før og som vi aldri trodde vi skulle «få bruk for».

Denne nettsiden heter «Sound of colleagues», som oversatt til norsk betyr «lyden av kollegaer».

Savner du kontoret?

Og det er faktisk akkurat det det høres ut som! På denne nettsiden kan du nemlig justere lydstyrke på typiske kontorlandskap-lyder: telefoner som ringer, folk som snakker, kaffemaskinen som durer i vei, printeren som kopierer og skriver ut ark, og lyden av tastetrykk - for å nevne noen.

Skulle det være sånn at du er vant til å jobbe på et kontor hvor det er en hund som oppholder seg, kan du faktisk justere lyden på en slik knapp også!

Nettsiden er et prosjekt laget av Red Pipe Studios og Familjen. Kristofer Gullard Lindgren, som jobber i Familjen, sier til Baaam at siden oppsto nettopp fordi de savnet kollegaene sine så mye.

– Noen spurte om vi bare skulle holde Google Meets i gang for å kunne høre lyden av andre mennesker. Det var da vi kom på ideen! Den erstatter jo ikke ordentlige kollegaer, men bidrar helt klart til en god stemning.

Kanskje dette er noe du skal teste neste arbeidsdag?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer