Paola Antonini:

– Jeg er så glad for at jeg lever

Paola ble påkjørt utenfor sitt eget hjem og måtte amputere beinet. Nå bruker hun Instagram for å inspirere andre.

PAOLA ANTONINI: Den 27 år gamle modellens liv ble drastisk forandret da hun for seks år siden ble påkjørt av en beruset sjåfør. Likevel har hun bevart både smilet og positiviteten og ønsker å inspirere andre. Foto: Skjermdump fra Instagram @paola_antonini
PAOLA ANTONINI: Den 27 år gamle modellens liv ble drastisk forandret da hun for seks år siden ble påkjørt av en beruset sjåfør. Likevel har hun bevart både smilet og positiviteten og ønsker å inspirere andre. Foto: Skjermdump fra Instagram @paola_antonini Vis mer
Publisert

I 2014 ble livet til Paola Antonini France Costa snudd på hodet. Den brasilianske jenta var 21 år gammel da hun ble påkjørt av en bil rett utenfor sitt eget hjem. Personen bak rattet var beruset og påkjørselen førte til at Paola måtte amputere beinet sitt.

Hun skulle egentlig feiret nyttårsaften denne dagen, men i stedet startet det nye året på sykehuset. Til tross for at legene forsøkte å redde beinet hennes, måtte de til slutt amputere det.

Det er nå seks år siden Paola våknet opp fra den siste operasjonen på sykehuset og så at hennes venstre bein ikke lenger var der.

Det er ingen tvil om at en slik omveltning er både utfordrende og tøff, men Paola velger å ta det hele med et smil og ønsker å være et forbilde for andre.

– Jeg ønsker å vise at alt er mulig

I et intervju med Veja BH, som er oversatt av britiske DailyMail, forteller 27-åringen om den skjebnesvangre dagen i 2014. Det er også blitt publisert videoer av henne på YouTube og Instagram hvor den brasilianske jenta forteller sin historie på engelsk.

– Siden ulykken har jeg prøvd å nyte hver dag av livet mitt og prøve nye ting, og det fungerer, sier Paolo i videoen du ser over.

– Jeg ønsker å vise at alt er mulig. Vi må aldri stoppe opp, og ikke klage så mye. Livene våre er så dyrebare. Jeg er så glad for at jeg lever.

Se dette innlegget på Instagram

Se cuida 🌟 / take care of yourself! 🌎

Et innlegg delt av Paola Antonini (@paola_antonini)

Paola deler daglig bilder på Instagramkontoen sin som har nærmere tre millioner følgere. Det er ingen tvil om at hun lever etter det hun sier i videoen over; å nyte hver dag og vise at alt er mulig.

Ikke bare er den unge jenta inspirerende med tanke på måten hun har håndtert hendelsen som forandret livet hennes drastisk, men hun har også hatt en suksessfull karriere så langt.

På Instagramkontoen hennes kommer det nemlig frem at hun jobber som modell og kaller seg selv en «amputee model». Hun er blant annet ambassadør for L’Oréal, Lancôme og Nissan. Paola viser også gjerne frem hvordan hun trener - dette er nemlig en viktig del av hennes hverdag. Og som alt annet utføres også dette med et stort smil om munnen.

Vi heier på mennesker som Paola! Det gjør også flere av 27-åringens følgere som har lagt igjen hyggelige kommentarer på modellens Instagramkonto:

«Så mye glede og styrke! Wow!»

«Det er fantastisk å se deg blomstre selv om det trist at du måtte amputere beinet ditt. Å se hvordan du har taklet det er inspirerende.»

«Du er en kriger. Tenk hvis alle hadde hatt din energi.»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer