Kjendis

– Han forandret hele selvbildet mitt

Maria Mena slet med dårlig selvtillit og spiseforstyrrelser - slik har ekteskapet endret henne!

MANNEN GJØR HENNE LYKKELIG: – Det hender jeg syns synd på alle de som ikke får gifte seg med Eivind, forteller Maria Mena i intervjuet med KK.  Foto: All Over Press
MANNEN GJØR HENNE LYKKELIG: – Det hender jeg syns synd på alle de som ikke får gifte seg med Eivind, forteller Maria Mena i intervjuet med KK. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Popstjernen Maria Mena (27) fikk sitt gjennombrudd i Norge som 16-åring i 2002 med låta «My Lullaby», som nådde 6. plass på VG lista.

Hun ble kjent som den unge, men «dype» jenta - VGs musikkanmelder Stein Østbø kalte henne «den mest personlige tekstforfatteren norsk popmusikk noensinne har hatt».

Året etter at hun slo gjennom, fikk hun imidlertid alvorlige spiseforstyrrelser.

LYKKELIG: Maria Mena snakker om de 10 tingene som gjør henne lykkelig i KK nummer 18 - som er i salg fredag 3. mai.  Foto: Ole Martin Halvorsen
LYKKELIG: Maria Mena snakker om de 10 tingene som gjør henne lykkelig i KK nummer 18 - som er i salg fredag 3. mai. Foto: Ole Martin Halvorsen Vis mer

Skryter av ektemannen

Men - det var den gang da. Å si at livet har tatt seg opp siden den usikre ungdomstiden, er en kraftig underdrivelse, for sjelden har et ustlitt begrep vært mer passende: Maria Mena stråler om dagen.

Hun er rett og slett lykkelig! Og mens hun tidligere ble lei seg av negative kommentarer, skriver hun nå sanger om negative nettroll og topper hitlistene med låta «Fuck you».

Vi ba henne liste opp de ti tingene som gjør henne aller mest lykkelig, og svarene kom kontant. Førsteplassen var spesielt en selvfølge.

LES OGSÅ: Dette må Maria Mena ha i kjøleskapet

Les hele intervuet i KK 18, som er i salg på fredag. Foto: KK
Les hele intervuet i KK 18, som er i salg på fredag. Foto: KK Vis mer

– Ingenting får meg så glad som ham

– Mannen min. På alle mulige måter. Ingenting får meg så glad som ham, sier hun.

Maria Mena er av den oppriktige typen. Hun setter blikket i den hun snakker med, og er ikke redd for å gå rett på sak. Fraser om vær og vind er ikke hennes greie, hun bruker gjerne store ord og snakker om det som betyr noe. Som «Den Store Kjærligheten». Han heter Eivind Sæther og er journalist i Dagbladet, og han kapret Marias hjerte etter å ha intervjuet henne for Magasinet.

– Det hender jeg synes synd på alle de som ikke får gifte seg med Eivind – alle usikre jenter burde møte en som ham. Han står liksom så støtt i seg selv, og han har forandret hele selvbildet mitt – det er som om tryggheten hans er smittende, skryter Maria.

For en som har hatt en omflakkende barndom og en ungdomstid preget av plutselig kjendistilværelse og år med spiseforstyrrelser, har et løft i selvbilde selvsagt enorm betydning. Maria sier det så enkelt:

– Etter at jeg møtte Eivind, tenkte jeg at dette livet her, det er bra.

Les hele intervjuet med Maria Mena, og se de resterende ni tingene som gjør henne lykkelig i KK nummer 18 som er i salg på fredag!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer