Interiør:

De fineste vasene til vårens vakre blomster

Vi elsker de spennende formene og fargekombinasjonene.

KLAR FOR VÅR: Vi gleder oss til å fylle hjemmet med deilige vårblomster. Nå mangler vi bare den perfekte vasen å ha dem i! Foto: HAY
KLAR FOR VÅR: Vi gleder oss til å fylle hjemmet med deilige vårblomster. Nå mangler vi bare den perfekte vasen å ha dem i! Foto: HAY Vis mer
Publisert

Vaser er noe jeg har mye av hjemme. Jeg leter ofte etter litt spesielle varianter på loppemarked, Finn og Tise.

Det kan være i form av en interessant utforming av vasen eller noen spreke fargekombinasjoner. Noen ganger kommer man også over vaser som er laget for noe helt spesielt.

Under ser du en som heter «avokado-vasen». Den er designet for at avokadosteinen skal vokse seg til en flott plante! Ikke bare blir planten fin, men det er noe nostalgisk over det hele. Selv prøvde jeg å vokse både jordbær og melon på denne måten som barn.

Nei, det blir kanskje ikke en ny avokado, men man får noe fint likevel! Selv kjøpte jeg noe veldig fint da jeg i fjor besøkte Marrakech. En by hvor det bugner av fantastisk interiør.

Håndbasjen på reisen hjem ble dermed en svær vase i blått og hvitt. Denne får jeg stadig vekk spørsmål om, men dessverre er det langt å dra til Marrakech. Heldigvis kan du finne slikt på bruktmarkeder og lignende, og det går også an å finne det i butikk akkurat nå.

Det finnes nemlig en rekke superlekre vaser der ute akkurat nå. Noen litt dyrere enn andre, men svært mange flotte budsjettvennlige varianter også. Disse vil gjøre seg utmerket med vårens blomster!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer