Sommer

Blomstene som skaper sommerstemning

Pynt med tulipaner, brudeslør og strå fra veikanten!

SISTE VERS: Se så vakre tulipaner kan være på sine siste dager!
Kast dem endelig ikke av gammel vane selv om de begynner å henge med hodet, men se det vakre i hele syklusen. Alt de trenger mot slutten, er kanskje en ekstra klipp av stilkene.   Foto: Sara Svenningrud
SISTE VERS: Se så vakre tulipaner kan være på sine siste dager! Kast dem endelig ikke av gammel vane selv om de begynner å henge med hodet, men se det vakre i hele syklusen. Alt de trenger mot slutten, er kanskje en ekstra klipp av stilkene. Foto: Sara Svenningrud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Foto: House Doctor
Foto: House Doctor Vis mer

Vi kjenner det vel alle sammen, vi lengter litt nå. Til sandaler, kjoler, lyse, varme kvelder og terrasseliv. Men enda er det litt tid igjen, så vi får lage sommerstemning inne så lenge!

Foto: Jeanette Lunde
Foto: Jeanette Lunde Vis mer

Enkel glede
Enklere kan det ikke gjøres. Plukk strå fra veikanten og sett dem i de fineste små vaser og glass. Disse er fra House Doctor. Med gulltape, fra blant annet Panduro Hobby, rundt glass og småvaser, får du enkelt til dette uttrykket!

Florlett stemning

Det er aldri for tidlig å lokke frem feriestemning og sommerglød rundt festbordet! En rad med brudeslør vil sette den rette magiske stemningen. Rent, delikat og uendelig vakkert! Med gamle krystallkarafler og gammelt sølvtøy blir det hele litt romantisk og nostalgisk.

LES OGSÅ: Pynt frem sommerens lekreste festbord

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Deilig dressing

Hvorfor ikke legge urter eller spiselige blomster i eddik på en fin flaske, og lage din egen dressing? Så vakkert på kjøkkenbenken og nydelig, sommerlig friskt på salaten sammen med en god olivenolje. Heng resten av blomsterbuketten på veggen over kjøkkenbenken. Da sprer de herlige dufter mens de tørker. 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer